Re: Sports Coach GPS -simulaattori - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetSports Coach GPS -simulaattoriRe: Sports Coach GPS -simulaattori

#302236 Ilmoita asiaton viesti

Kiitos tiedoista Garbox! Itse pidin esittelytilaisuuden firman golfkerhon jäsenille ja tuli havaittua yksi juttu. Eli kun vanhempi pelaaja jolla ei enää pallo lennä kunnolla veti par3:sen 150 metriä draiverilla. Laite ehdotti r7:aa. No kaveri veti sen draiverilla niin takakierre olikin yllättäen noin hieman yli 7000 rpm. No ei varmaan ollut ja pallo lensi jotain jotain 125 metriä sillä mailanpäännopeudella ja niillä lyöntiarvoilla. Kertoi siinä ettei sen kyllä ihan noin lyhyt pitäisi olla. No ei varmasti olekaan kaveri oli varmasti oikeassa.

Tänään testailtiin asetuksia ja löytyihän sieltä sekin, että kentällä pelaajalle voidaan määrittää toinen maila laitteen ehdottaman sijaan. Tämä kannattaa olla ehdottomasti päällä sillä jos maila heittää noin +-2-3 mailaa laitteen ehdotuksesta niin ei saa niin realistista lopputulosta. Kierteiden laskennassa on siis mukana myös se maila, jota laite ehdottaa. Kun mailavalinta on päällä vaikuttaa se olevan hyvinkin realistinen eri tavoillakin lyödessä. Esim jos kaverin swingi on sellainen jossa tullaan kahva edellä antaa se valitulla mailalla selvästi pienempää takakierrettä koska r7 on silloin r6 tai jopa r5 loftiltaan. Eli laite laskee kyllä kierteet yllättävän hyvin kunhan mailavalinta on oikea ja mitat ovat silloin hyvin lähellä todellisuutta.

En tiedä miten noissa kaupallisissa versioissa on tilanne, voiko niisä valita mailaa ehdotetun sijaan. Asiaa helpottaisi kentällä pelatessa, jos pelaaja voisi bägivalikoimaasa lisätä suurinpiirtein omat lyöntipituudet niin homma sujuisi nopeammin. Myös ohjelmistoa voisi parantaa siinä suhteessa, että se ei ehdota mailaa vain lyyöntipituudeen mukaan vaan esim jyrkissä alamäkilyönneissä se ottaisi huomioon enemmän sen kuinka jyrkkä alamäki on. Hienosti se kyllä ehdottaa wedgeä käteen jos edessä on 25 korkea ylämäki väylän reunalla, joten kyllä siellä on ajateltu pelistarategiaa vaikka lipulle on matkaa 200 metriä.

Tutkimukset jatkuu…..