Re: Sports Coach GPS -simulaattori - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetSports Coach GPS -simulaattoriRe: Sports Coach GPS -simulaattori

#302281 Ilmoita asiaton viesti
EFC

Aika vähän oon viime aikoina käynyt täällä foorumilla kun on fiksumpaakin tekemistä, mutta nyt kun täällä piipahdin niin eikös nää 2 sankaria taas jatka aika ajoin esille tulevaa vääntöään. Täytyy vaan ihmetellä kuinka jaksatte?
Tapsan tunnen oikeen hyvinkin ja tuntejakin oon ottanut ja otan, sekä pelaillaan vuosittain usempikin kerta yhdessä ja itseasiassa jouluaattona edellisen kerran ja välillä jutellaan pelin lomassa näistä netin foorumeista ja näillä käytävistä jutuista, joskus ihmettelenkin ääneen kuin Tapsa jaksaa täällä aina roikkua, mutta kai se on jotenkin hällä verissä 🙂
Jartsaa valitettavasti en tunne mutta jutut ovat usein ihan mielenkiintoisia ja Rajamäellä asunut mies olisi mielenkiintoinen tavata mutta USAan suuntautuneet reissut ovat suuntautuneet vain itärannikolle, kuten reilu vuosi sitten viimeksi tehty NBA & NHL matka.
Koittakaa nyt herrat kestää toisianne ja käyttäytyä kuten golfareiden tulee. Mutta nyt Houston – Teksas matsin pariin…. herranjestas mikä palautus nähtiin heti.