Re: Soketit lyhyissä Pitch-lyönneissä - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSoketit lyhyissä Pitch-lyönneissäRe: Soketit lyhyissä Pitch-lyönneissä

#200629 Ilmoita asiaton viesti
B

teropa kirjoitti: (19.5.2014 9:10:05)

Minulla on jo pari vuotta ollut satunnaisesti esiintyvä sokettien lyöminen lyhyillä raudoilla, ns. unelmapaikoissa joissa saa nostaa 60-100m pitcheillä suoraan helppoon(?) paikkaan lipullle.

Näissä tilanteissa harmillisen usein lyön soketin.

Klassinen ongelma.

teropa kirjoitti: (19.5.2014 9:10:05)
Olen asiaa tutkinut itekseni ja tullut siihen tulokseen, että lyhyissä ja vähän voimaa vaativissa lyönneissä Release jää tapahtumatta, ja yrityksistä huolimatta onnistun avonaisella lavalla tinttaamaan sokettiin.

Analyysisi ongelman syystä taitaa olla puutteellinen.

teropa kirjoitti: (19.5.2014 9:10:05)
Jos keskityn tekemään riliisin niin hommahan menee useasti siihen, että sitä ylikorostaa ja sitten tulee lyödyksi suljetulla lavalla vasemmalle; ei hyvä sekään. Jonkin verran tilanne parantui kun huolehdin etten nouse lyönnistä missään vaiheessa ylös vaan pysyn selän kulman osalta samanlailla. Mutta tässäkin jos lapa jää auki niin sokettihan siitä tulee.

Lapaan keskittyminen ei auta, koska se ei ole ongelman syy vaan seuraus. Kun lavan sulkee riittävästi, ei sokettia voi tulla, mutta ei kunnon lyöntiäkään.

teropa kirjoitti: (19.5.2014 9:10:05)
Mikä olisi hyvä harjoite siihen, että saisin lyhyet 9-15 tyyppiset Pitch lyönnit riliisaamaan jotenkin helposti ilman vaaraa että sitä tekee liikaa tai liian vähän. Vahvempi grippi kenties? Pelaan suht neutraalilla gripillä.

Viittaan edelliseen gripin osalta. Kokeile 9-3 drilliä ilman mailaa. Katso mallia Hoganilta tai ’Slicefixeriltä’