Re: Slopen suuruus 3 hengen scramblessä ? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSlopen suuruus 3 hengen scramblessä ?Re: Slopen suuruus 3 hengen scramblessä ?

#530425 Ilmoita asiaton viesti

toveri kirjoitti: (20.8.2014 17:32:54)

Chip Greenside kirjoitti: (20.8.2014 7:41:59)

toveri kirjoitti: (19.8.2014 20:53:52)

Chip Greenside kirjoitti: (19.8.2014 14:39:45)
Juuri koskaan ei scramblea ole osattu missään järjestää kunnolla. Aina siihen pyrkii joku tohelo saamaan mukaan jonkin oman poikkeuksen: Milloin se on väärin laskettu tasoitus, milloin raffista ei saa tulla väylälle, milloin ei saa tulla puun takaa pois, milloin se jonka pallo valitaan joutuu lyömään ensiksi jne. puhumattakaan texas-scramblesta tms pelleilyistä.

Eikö nyt kaikki em. torvelot, jotka kilpailuja järjestävät, voisi lukea kilpailukäsikirjasta ohjeet pelaamiseen ja tasoitusten laskemiseen, jossa luonnollisesti ryhmän tasuri ei voi olla pienempi kuin mikä se on pienitasoituksisimmalla ryhmän jäsenellä. Muuten pitää aina noudattaa golfin sääntöjä. Jos dropin pitää tulla alas mailanmitan päähän valitun pallon paikasta, saa se vielä vieriä kaksi mailanmittaa, pallon saa pudottaa raffista väylälle, suoritusjärjestys on aina ryhmän vapaasti valittavissa jne. Noilla säännöillä scramle on scramblea ja taktiikka pääsee oikeuksiinsa ja toisten hyvästä tuurista mielensä pahoittajat voivat pitää turpansa kiinni.

Mistä nämä mainitsemasi säännöt löytyvät? Olisi paljon helpompaa järjestää jälkipelit näillä selkeillä säännöillä.

KVG: ’Kilpailukäsikirja’

Ymmärrätkö sinä omia postauksiasi? Millä säännöillä haluaisit sitä pelattavan? Kerro ihan omin sanoin tai mielellään linkki niihin sääntöihin joiden mukaan mlelestäsi tulisi pelata.

Ei voi olla totta! Onkohan sulla kaikki askelmat tallella yläkertaan vievissä portaissa kun et yksinkertaista kirjoitettua tekstiä ymmärrä?