Re: Sitoutumattomuus ongelma ratkaistu yksinkertaisella matemaattisella kaavalla;) - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSitoutumattomuus ongelma ratkaistu yksinkertaisella matemaattisella kaavalla;)Re: Sitoutumattomuus ongelma ratkaistu yksinkertaisella matemaattisella kaavalla;)

#450880 Ilmoita asiaton viesti

MacG kirjoitti: (19.11.2010 8:28:58)

Rauski kirjoitti: (18.11.2010 22:22:25)
.

Nyt tullaan taas kerran siihen mistä olen tuolla muissa ketjuissa kysellyt. Kaikki siis pyörii tasoitusten ympärillä. Mites sitten nämä:

Mites ne jotka vuodesta toiseen pelaavat samalla tasurilla? Esim. singeli pelaaja joka pelaa 15 rundia vuodessa vs. seuratasoituksella pelaava joka pelaa 30 rundia vuodessa. Onko reilua?

Ketään ei voi VAATIA kehittymään, sillä moni on tyytyväinen siihen tasoon jolla nyt on, ja se heille suotakoon. Sitäpaitsi kaikille se ei ole edes mahdollista (seniorit, liikuntarajoitteiset, jne.)

Minä pelasin aikoinani 80-100 rundia vuodessa, ensi vuonna todennäköisesti 20-25, olen singeli ja näinollen tuo ensi kauteni tulisi sinun kaavasi mukaan maksamaan minulle max.750egee. 75 vuotias isäni pelaa ehkä max. 20 rundia, samoiten vaimoni, heille lysti tulisi maksmaan 1120,-. Vaimoani voisinkin patistaa harjoittlemaan, mutta faijalle lienee turha yrittää moista myydä. Lopputuleman, molemmat lopettaa. Onko tämä sinusta hyvä ratkaisu?

Tämä taisikin olla joskus paljon pelanneiden ja matalan tasoituksen saavuttaneiden, huvikseen pelaavien, ei korttia jättävien salajuoni päästä edullisesti pelaavien joukkoon ilman ,että se kukaan pääsee vetämään välistä golf-yhteisölle kuuluvia euroja.