Re: Sitouttamiskynnys - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRinkun kokouksen satoa!Re: Sitouttamiskynnys

#457455 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ballmarker kirjoitti: (22.9.2010 6:02:24)

Jos uudeksi sitouttamismaksuksi tulisi liittymismaksun lisäksi tuo 300 euroa, johon sisältyisi vaikkapa viiden kierroksen pelioikeus, olisi kynnys aika lailla nykyistä alempi, oikeastaan olematon. Aivan varmasti tästä kotikenttävaihtoehdosta kiinnostuisivat ne vähän pelaavat helsinkiläiset ja espoolaiset golfarit, jotka jo nytkin pelaavat ne muutaman kierroksensa joka tapauksessa Pickalassa, mutta maksavat jäsenmaksunsa Peräseinäjoelle tai Ylä-Savoon, ja saavat sieltä tasoituskorttinsa. Älytöntä.

ETÄJÄSENYYTEEN PAKOTTAMINEN ON SUOMIGOLFIN SUURI MOKA!

Vaikka olen kyseistä mallia ajanut jo vuosia (ja itse asiassa se on meillä jo joitakin vuosia sitten totetutettu) pitää aina muistaa mitalin kääntöpuoli.

Kyllä minulta riitää erittäin hyvin ymmärrystä myös näkemyksille, että ’meidän klubiimme’ ei haluta jäseniksi muita kuin ne jotka ovat valmiit tuon tonnin maksamaan. Tasapuolinen kohtelu siltä osin, ketkä pääsevät seuran järjestämästä toiminnasta nauttimaan ja siihen osallistumaan.

Onhan tilanne golfkulttuurin kannalta aika huolestuttava, jos meillä yhdessä tai kahdessa klubissa hallitus aidosti valitsee jäseneksi pääsevät. Kaikkiin muihin mennään rahalla cädärin tiskillä. Ja sitten ihmetellään kun ei pelaajat tunne etikettiä eivätkä kenttien toimintaperiaatteita….