Re: Sisällä vai ulkona? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötRe: Sisällä vai ulkona?Re: Sisällä vai ulkona?

#268587 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (25.11.2015 20:52:58)

tiikeri metsä kirjoitti: (25.11.2015 20:17:24)
PG. Missä muualla pallon konkreettinen älyttömänpieni osanen voi olla kuin tilassa ’sisällä’ tai tilassa ’ulkona’? Geometriaa ymmärtävänä tiedät, että tilan ’raja’ tilavuus on 0.

Älyttömän pieni osanen voi olla tilassa ’sisällä’, vaikka olisi kilometrin päässä ko. tilasta, jos niin määritellään. Jos viittaat tuossa viestiini 343, niin etkö vieläkään huomaa virhettä viestin 322 lauseissasi ?

P.S. Onko vesiesteen rajojen sisäpuolella oleva ilma vesiestettä vai ei? Siitä käytiin aikoinaan 2 v. kestänyt keskustelu, joka lopulta ratkesi: ilma ei ole vesiestettä. Siitä taas seuraa monia asioita, mutta nyt nukkumaan.

’Ulkona’ on säännöissä määritelty. Se on kaikki, mikä on ulkorajan ulkopuolella. Sinun mukaasi ulkona on vasta irti ulkorajasta oleva. Kuinka paljon irti? 1 mm? No, sen voi puolittaa puoleen milliin ja ollaan edelleen irti. Senkin voi puolittaa ja ollaan edelleen irti. Kyseessä on loppumaton sarja, joka lähestyy nollaa. Kun mennään alle valon aallonpituuden, ei optisin menetelmin enää voida rakoa nähdä, edelleen ollaan irti rajasta ja ulkona.
Hienosti kyllä kierrät suoran kysymyksen, kun ilmiselvä vastaus on ristiriidassa mielipiteesi kanssa.