Re: Siirtosääntö - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPunaiset paalutRe: Siirtosääntö

#270398 Ilmoita asiaton viesti
ts

Q8 kirjoitti: (28.8.2014 10:52:12)

ts kirjoitti: (28.8.2014 10:46:53)
Eikös se nyt olis kuitenkin aika järjetöntä huudella moisessa liittoa apuun asettamaan jotain aikaväliä jolloin siirtosääntö on voimassa. 2.6.3 kertoo perusteet sen käyttöön ja antaa vallan toimikunnalle, joka voi sen laitaa voimaan vaikka päiväksi tarvittaessa, koska ainoa minkä perusteella tuo päätös pitää tehdä on kentän kunto. Meillä jo muutenkin kenttämestarit/toimikunnat sitä ottavat pois katsoen enemmän kalenteria kuin kentän tilaa.

Mutta jos Liitto ei olisi antanut tätä oikeutta kentille, niin kierrokset tuon paikallisssäännön ollessa voimassa eivät olisi tasoituskelpoisia. Nyt liitto on antanut kentille sen oikeuden. Eli kaikki on mennyt niinkuin EGA säännöissään haluaa, ja niinkuin sinäkin haluat. Mutta käyttävätkö kentät tätä oikeutta?

Pitäisköhän hetki miettiä mihin alunperin vastasin?

Sibbe huuteli paikallista liittoa asettamaan siirtosäännön voimaan tietyksi ajanjaksoksi, jolloin päätös tehtäisiin siellä. Sen totesin ajatuksena järjettömäksi ja niin myös käytännössä toimitaan, eli oikeus on voimassa aina ja kentät tekevät omat päätöksensä asiassa omien sen hetken olosuhteiden mukaan.

Meillä se oli eilen unohtunut laittaa voimaan, vaikka kenttä olisi ehdottomasti sen vaatinut märkyytensä vuoksi. Aamulla sitten kun ensimmäiset jo olivat viikkokisaa pelaamassa, niin eihän sitä enää siinä vaiheessa voinut voimaan laittaa.