Re: SGM-Suomen Golf Meklari - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: SGM-Suomen Golf Meklari

#419146 Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaille kirjoitti: (11.4.2013 16:01:01)

Parti kirjoitti: (11.4.2013 15:53:43)

Ulkomaille kirjoitti: (11.4.2013 14:29:41)
Voi hyvänen aika, juurihan käytiin läpi tämä kysynnän kasvattamis asia. Poistaa pelaamisen esteitä? Tässä ollaan tosi väärillä jäljillä valitettavasti.

Mioelestäni ts:n esilletuoma osakkeiden takaisinlunastusmalli on ainoa toimiva ratkaisu. Yhtiöiden pitää luoda toimintamalli jolla HALLITUSTI imetään markkinoilta ”ylimääräiset” osakkeet. Samaan aikaan pitää luoda malli jolla osakaspelaamisesta vapautuva kapasiteetti saadaan myytyä järkevästi.

Oma best sceario olisi tilanne jossa golf-oyt tekisivät mahdollisimman nopeasti osakkeen exit-planin eli takaisinlunastamis-pykälän. Kun osakkeiden määrä alkaa laskea tarpeeksi alas, kenttä alkaisi myymään vuosipelioikeuksia. Näiden vuosipelioikeuksien määrä pitää harkita sen mukaan haluaako väljyyttä vai alhaisen vastikkeen, yksinkertaistettuna.
Ja nyt joku sanoo että tämähän johtaa tilanteeseen että kaikki lähtevät pikkuhiljaa ja viimeinen sammuttaa valot.
No ei.

Kun matkan varrella on pidetty koko ajan siitä että osakkaalla on etuajo-oikeus niin jossain vaiheessa löytyy tasapaino eli kenttäkohtainen ”oikea” osakkeiden määrä.
Siiinä kohtaa kun olet omistat 1/300-osaa ruuhkattomasta golfkentästä joka tekee merkittävää tuloa kolmellasadalla vuosipelioikeudella, sulla on pullat hyvin uunissa ja joku voi ollajopa kiinnostunut ostamaan tuon osuuden sinulta.

Tulipa pitkä, jaksaakohan kukaan lukea loppuun saakka…

Nyt kirjoituksessai on jotain tolkkua. Mutta en nyt vielä täysin niele tuota. Lunastamaan voidaan ryhtyä, kun samalla tukitaan halpapelaaminen. Yksistään lunastus ei auta, jos klubin portit vuotaa samaan tapaan kuin nyt. jäljellejäävien riski kasvaa. Kun tiedetään että kysyntää on, niin reiät umpeen, osakemäärä puoleen ja loput vuokrataan KESKITETYSTI yhtiön toimistosta. sitten on kaikki hienosti. ja niin että osakas saa vielä riitttävän edun vuosijäseneen verrattuna.

Tämä malli ajaa yhtiöt selvitystilaan ja tekee llunastamattomista osakkeista arvottomia.