Re: Seuran mestaruus - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Seuran mestaruus

#413440 Ilmoita asiaton viesti
pjs

ts kirjoitti: (26.8.2013 18:31:02)

pjs kirjoitti: (26.8.2013 18:21:56)
Ringsidessä lauantaina stimp 3,8m ja sunnuntaina 4,1m (vrt haastajakiertueen kisassakin oli vain 3,1m). Lisäksi griinit kovia; varsinkin raffista lähestymiset menivät herkästi pitkiksi, chipit ja bunkkerit olivat hankalia jne. – korostetussa roolissa oli se, ettei ainakaan missaa yläpuolelle. Vähän erilaista golfia kuin normaalisti kun pallot pysähtyvät melkein mistä vain ja jos missaa griinin tai on huonossa paikassa, on vielä hyvät mahdollisuudet up’n’downiin. Noilla virityksillä bogiin saattoi olla tyytyväinen (ainakin omalla tasolla..).

Mitäs helvattia??? Siis nopeemmat kun Augustassa ja noilla muodoilla? Miten sinne saatiin pallot jäämään lainkaan?

No, en mene kenttämestarin sanaa kiistämään ja Augustaa en ole vielä päässyt kokeilemaan, joten paha vertailla. Tiedä sitten onko stimppiä mahdollista mitata väärin. HK:n kisaa pelanneen suusta olivat kuitenkin selvästi sitä nopeammat.

Lipunpaikat olivat kuulemma monilla griineillä pakon vuoksi pistetty tasaisimpaan mahdolliseen paikkaan (esim. 9 väylällä molempina päivinä oikealla tasanteella).

Moni paikka oli sellainen, että jos yläpuolelta tai sivusta lähestyi, pallolla ei ollut mitään mahdollisuutta pysähtyä reiän viereen. Tulipa sellainenkin nähtyä, että 1.5 metristä sivusta putattu liruteltu birdieputti päätyi noin 5 metriä reiän alapuolelle. Vähän överiä mielestäni.