Re: Se ’kuuluisa’ vasen käsivarsi - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluSe ’kuuluisa’ vasen käsivarsiRe: Se ’kuuluisa’ vasen käsivarsi

#238644 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (11.7.2007 15:37:13)

El ninó kirjoitti: (11.7.2007 12:07:19)

Ok, ja sitten….valista mua, pliis. Mikä tekee pään alhaalla/paikallaan pitämisestä kaikin voimin välteltävän asian?? Onko siis tuon vastakohta se tavoiteltava asia….eli pää ylös ja vinhasti poukkoilemaan swingin aikana??
Saadaan asiaan hiukka selkoa…

No minäpä valaisen, kun tässä hetken hengähdystauko on.

Sinä ajattelet asiaa omalta kannaltasi ja mitä mielikuvaa se sinulle antaa. Minä taas sitä kautta, että näen kymmeniä tai satoja ihmisiä urittämässä lyödä palloa noiden kerpeleen ohjeiden jälkeen. Yleensä riittää kun olen käskenyt ainakin tuollaiset ajatukset päästä poistamaan, niin pallot lentävät pidemmälle ja suorempaan.

Kammoni noita ohjeita vastaan siis lähtee siitä, että niitä jaellaan, ja minä sitten joudun niitä purkamaan päivittäin, että ihmiset edes osuisivat palloon. Ois kivempi opettaa jotain uutta mieluummin.

Paksupekalta tuli kyllä loistavaa tekstiä aiheeseen !

Jep….uskon, että monenlaista autettavaa sieltä sinunkin vastaan otolle tulee apuja hakemaan. Ja varmaan ’turhauttaa’ aina korjata samoja vikoja. Tosin….sehän on sun duuni… vähän niinku lekurilla ;).

Mutta tuosta palloon osumisesta. Itsellä tuo ajatus suorasta vasurista monasti nimenomaan auttaa puhtaiden osumien saavuttamiseen. …siis silloin kun niiden kanssa on ongelmia. Hyvänä päivänähän aurinko paistaa, ryhmässä on hehkee kaksvitonen minihameinen brunetti ja swingi kulkee kuin rasvattu ilman sen kummempaa sumplimista :).
Mutta kuten sanottua…meitä(tuuppareita) on moneksi….