Re: Saunotaan – jos kuluu palvelutasoon golf oy:llä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSaunotaan muualla?Re: Saunotaan – jos kuluu palvelutasoon golf oy:llä

#398779 Ilmoita asiaton viesti

piispanen kirjoitti: Kyllähän jokaisella golfclubilla pitää sauna olla. Voisi kylläkin harkita,että omalla osakkeella pelaaville jäsenille kuuluisi ilmainen selänpesu saunomisen yhteydessä.

Oikein mitoitettu palvelutaso ko. golfosakeyhtiön osakkeiden omistajille on kohtuullista 🙂

Golfpelikierroksen jälkeen on mukava käydä klubilla saunassa, ja nauttia ’zen meditatiivinen’ hetki saunan lämmössä hiljaisuudessa, samalla vähän ’palautus’lämmitysvenyttelyä lihaksille. Vieraspelaajana olen usein kokenut yllätyksen jopa ns. ’tasokkaalla’ klubilla. Naisten puolen saunaa ei lämmitetä: CM vastaus ei ole kannattavaa. Sinänsä OK, mutta vähän jää paha mieli, koska nettisivuilla / ajanvarauksen yhteydessä kerrotaan ko. palveluista pyyhkeillä tai ilman. 🙂

Golf Oy valitsee palvelutason osakkailleen ja ns. muille, ei saunaa kannata rakentaa joka osakekentälle. Jos halutaan PIKAPISTÄYTYÄ pelaamassa 9 reik ja hoitaa ’kaikki’ golfiin liittyvät asiat parkkipaikalla vaatteiden vaihdosta lähtien, niin mikäs siinä. Kunnallisen uimahallin sauna riittää varmaan ko. golfkentän vakiasiakkaille. Toisaalta jos alunperin golfklubi = ns. viihdekeskus koko perhelle lastenhoitoineen, ruokailuineen ym. jossa vietetään koko päivä/ilta/yö kuten Katinkulta ym., niin mikäs siinä. Kylpylä vähintään.