Re: Satelliitti tv – PGA Tour - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSatelliitti tv – PGA TourRe: Satelliitti tv – PGA Tour

#365534 Ilmoita asiaton viesti

Viasat Sport lähettää tosiaan aika paljon golfia, ei kaikkia kisoja, mutta useimpina viikonloppuina vähintään jompaa kumpaa touria (PGA tai European). Tärkeimmät tapahtumat tulevat monesti pitkinä live-lähetyksinä, mutta Majoreita on joutunut katsomaan yleensä Neloselta. Näiden lisäksi tulee kummaltakin tourilta puolen tunnin viikko-ohjelmat useilla toistoilla + Tanskan kanavalta, joka myös näkyy, erikoisohjelma Teetime, tietysti tanskan kielellä.

Viasatin sivuilta (oliko Viasat.fi) löytyy tarkempaa tietoa niin ohjelmista kuin tarvittavista välineistä, joiden kanssa pitää olla tarkkana. Nykyinen salausjärjestelmä kun ei sovi jokaiseen virittimeen. Eli jos on katellut vaikka Canalia, voi joutua hankkimaan kaikki uudestaan. Järkevintä on tilata paikalle heti ammattimies, niin homma käy helpommin ja lopulta ehkä halvemmin.

Satelliitti johon antenni suunnataan on (voi olla muullakin nimellä nyt) Sirius, kun Canal löytyy Thorista. Viasat Sportin saa ilmeisesti Viasat hopea-paketissa jotain 18 euroa/kuukausi – köyhä paketti muuten – tai Viasat kullassa (elokuvat) 28 euroa/kuukausi.

Antennin suunta on muuten kaikilla länsisatelliiteilla suunnilleen etelään, eikä puita saisi juurikaan tulla eteen. Mikäli tilaa on, kannattaa mun mielestä ottaa saman tien vähän isompi antenni – luokkaa 110 cm – niin näkyy ehkä vähän varmemmin ja voi tarvittaessa hankkia jatkossa heikomman signaalin omaavia kanavia.