Re: Sama uolevi, mutta eri piispanen? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#277818 Ilmoita asiaton viesti
ts

PG kirjoitti: (3.11.2012 12:13:32)

No pilkunnussimiseksihan se taas meni. Yritin tuossa sanoa, että asiaa voidaan perustella oikein tai väärin sekä perusteellisesti että pintapuolisesti.

Kyllä se on kaukana tuosta, kun ei ensimmäistäkään järkevää perustelua ole tullut, eikä edes pienintä tolkkua dissosiaation ja assosiaation suhteen aiheen parissa. Vaan eipä ole uutta Piispaselta tuo.

Kertoisitko PG ystävällisesti, minkä näkemyksensä Uolevi on mitenkään perustellut? Edes pintapuolisesti. Voit vaikka aloittaa siitä tulvineesta vesiesteestä, jossa hänen mukaansa toimikunnan maalaama esteen raja sotkee tilannetta. Se kun tässä on jaksanut naurattaa porukkaa jo useamman päivän, kuten myös hänen paikallaolonsa Katinkullassa 2004 kun Ilonen hylättiin. Mäkin tosin muistan yhden sääntökämmin Iloselta ehkäpä juuri noilta vuosilta, mutta mitään muuta yhteyttä asiaan ei ole.

Ja jotta saataisiin kunnolla keskustelu sivuraitelle, niin muistaako joku Katinkullasta kaksi hylkäystä kärkisijoilta, ketkä olivat hylätyt ja mitkä olivat syyt. Toisen kanssa samana vuonn yksi pelaaja vältti hylkäyksen, vaikka kortissa oli 2 lyöntiä vähemmän kuin todellisuus. Siihenkin löytyy mielenkiintoinen selitys.