Re: Sama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä?Re: Sama lammikko sekä vesiestettä ja sivuvesiestettä?

#277682 Ilmoita asiaton viesti

koira kirjoitti: (26.10.2012 17:41:55)
Tuomarit haluavat varmistaa, että kaikki liiton kisoihin osallistuvat, par femmoja kahdella päälle lyövät, nykyiset ja tulevat SCR pelaajat oppivat kohottamaan pallon vesiesteen yli. WAU!

HERÄTKÄÄ! Eiköhän kilpapelaajalle ole yksi lysti, onko välissä vettä vai ei kun matkaa on alle 100m. Pääsääntöisesti sivuvesiestesäännön mukaan joutuu pallon droppaamaan raffiin ja veiläpä rinteeseen joten annettakoon siihen mahdollisuus jos aivot eivät ohjaa väylälle droppaamaan. Tuohon ei tuomaria tarvita.

Juu aivan totta, ei tuomarit eivätkä muutkaan halua nähdä tuon tasoisissa kisoissa pelaajia, jotka eivät osaa kohottaa. Myötähäpeä on ikävä fiilis.
Ja kyllä siihen ohajiluun aina joskus tuomariakin tarvitaan, kaikkien aivot kun eivät aina toimi, ainakaan kisatilanteessa.
Ja tuollaiset ylitettävät esteet nyt vaan sattuvat olemaan sellaisia, että ne oletusarvoisesti merkataan keltaaisella. Vuh.

J-P Salakari