Re: Sadepäivän ratoksi - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSadepäivän ratoksiRe: Sadepäivän ratoksi

#287001 Ilmoita asiaton viesti
ts

BayStream kirjoitti: (15.6.2010 19:25:57)
Teittisen kanssa keskustelimme asiasta (tai ainakin osasta kyseisen ketjun asiaa) tänään muutaman väylän verran Vanajanlinnassa. Meidän oma, henkilökohtainen, itsemme ajattelema ja päätelemä mielipiteeMME on seuraava:

Pallon ollessa liikeessä sitä ei voi tuomita pelaamattomassa paikassa olevaksi, koska tällöin tulisi pelaajalla olla käytössä kaikki pelaamattoman paikan vaihtoehdot. (Pallon ollessa lähellä rinteen yläosaa ja samalla pelaamattomaksi paikaksi julistaminen toisi referenssi pisteen siihen kohtaan ja pelaaja saisi kohtuutonta etua).
Miksi puskaan menneen avauksen voi uusia vaikkei tiedä pallon olevan pysähtynyt: Pelaajalla on aina oikeus laittaa uusi pallo peliin edelliseltä lyöntipaikalta. Tällöin ei käytetä pelaamattoman paikan sääntöä vaan uuden pallon peliin laittamisen oikeutta.
Voiko palloa sitten pysäyttää ts:n mainitsemalla tavalla. Periaatteessa kyllä, kunhan vain kerkeää lyödä uuden pallon edelliseltä lyöntipaikalta. Tämä taitaa olla vain akateemisen keskustelun arvoista pohdintaa.

Älkää ampuko, tämä on vain vahva mielipide…

Samaa ajatelin itse aluksi, kunnes muistin tuon KL:nkin mainitseman deccarin 28/1

Mutta hyvää pohdintaa ja mukava että sain teillekin ajankulua 😉