Re: Sääntöpähkinä (=rule nut) - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötSääntöpähkinä (=rule nut)Re: Sääntöpähkinä (=rule nut)

#281508 Ilmoita asiaton viesti
ts

tiikeri metsä kirjoitti: (11.11.2011 9:39:34)
Pelaaja siis ensin lyö santalyönnin ja sen perään uudella lyönnillä putoavaa palloa. Ei ole kaksoiskosketus vaan kaksi eri lyöntiä, joista toisella pelataan liikkuvaa palloa. Siis kolmas ja neljäs lyönti sekä kaksi penttiä liikkuvan pallon pelaamisesta, lopputulema 6.

Nii.. pelasiko liikkuvaa palloa vai vaikuttiko sääntöjen vastaisesti liikkuvaan palloon. Siitä tulkinnastahan tässä on kysymys, vaikka ensin alkuun ratkaisu näyttää yksinkertaiselta.