Re: Sääntöluennoitsijat - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#290582 Ilmoita asiaton viesti

EFC kirjoitti: (31.5.2009 21:34:44)
Meikäkin on pelannut ekan golfkierroksen 1989, mutta kertaakaan ei ole mitään sääntöluennoitsijaa sattunut ryhmään. Jännä että toisille näin käy jatkuvasti….

Olisi ihan hyvä, jos sääntöluennoitsijoita sattuisi useimminkin peliryhmiin, niin heikolla tolalla on yleinen tietämys säännöistä. Mikäli itsetunto on niin heikolla tasolla, että pitää sääntötuntijaa jonkinlaisena nipottajana, joka yrittää opettaa tai moittia sääntöjä tuntematonta törppöä, niin kannattaa harkita vaikka mölkyn aloittamista. Kuvittelisin, että siinä ei ole ihan yhtä vaikeat säännöt törppöjen omaksua.

Nämä samaiset sääntöjä tuntemattomat pellet haluaisivat myös kilpailuissa hyvin liberaaleja sääntötulkintoja ja inisevät mikäli lähin vapauttava paikka ei ole väylän puolella tai jos vesiesteestä ei saa dropata ihan mihin haluaa jne. Minullekin on useasti esitetty jopa kilpailuissa mahdollisuutta itselleni edulliseen, mutta sääntöjenvastaiseen toimintaan. Sitä on ihminen nähtävästi omasta mielestään mukava, kun on valmis myöntämään toiselle erivapauksia ja v…umainen, jos haluaa noudattaa sääntöjä.