Re: Saako saman seuran jäsenyydestä ja pelioikeudesta todellista hyötyä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSaako saman seuran jäsenyydestä ja pelioikeudesta todellista hyötyäRe: Saako saman seuran jäsenyydestä ja pelioikeudesta todellista hyötyä

#446613 Ilmoita asiaton viesti

Kysymyksesi on itseasiassa pahuksen hyvä ajatellen erityisesti tätä nykybuumia koskien osakkeenomistajien etuoikeuksia. Tulevan kauden tilanne näyttäisi varsin usealla kentällä muuttuvan sellaiseksi että ellet omista osaketta vaan olet pelkkä ’rivijäsen’ tai vuokrapelioikeuden haltija, ei sinulla ole yhtään enempää oikeuksia tai etuisuuksia kuin vieraspelaajallakaan.

Olen tätä samaista tullut äskettäin pohtineeksi luettuani ’omaa’ kenttääni koskevat muutokset ensi kaudelle. En näet ole ollenkaan varma siitä että haluan sijoittaa useita tuhansia euroja osakkeeseen saadakseni kahvikupin tai kuivahtaneen sämpylän 50% alennuksella ja että saan varata peliaikani nexgolfin kautta 5 päivää etukäteen. Ellei kenttäyhtiöllä ole muuta porkkanaa sijoitukselleni tarjota, en pidä sitä sijoittamisen arvoisena kohteena.

Koska siis kuten edellä tulin maininneeksikin, joudun nyt jäsenenä ja vuokrapelioikeutta useamman vuoden maksaneena tilanteeseen missä ne vähäisetkin aikaisemmat edut on viety.

Miksipä en siis liittyisi johonkin Huitsin-Nevadan golfklubiin ja ostaisi pelioikeuksia supergolfilta? Tulisi kenttävaihteluakin…