Re: Ryyppy viinaa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRyyppy viinaaRe: Ryyppy viinaa

#522479 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Alkuun totean, että kuka laskee selkeästi humalassa olevan pelaajan/kenet vaan auton rattiin!? Itse puuttuisin asiaan heti ja kotiin köröttely sujuu taksilla viimeistään poliisi-vihjailuiden jälkeen. Henkilökohtaisesti en haluaisi olla tietoinen mahdollisesta onnettomuudesta, jonka ko. rattijuoppo aiheuttaisi välinpitämättömyyteni takia.

Birkkupulloa en pidä bägissä, ellei kyseessä ole kavereiden kesken pelattava illanviettoa edeltävä kierros. Otan, jos joku tarjoaa ja haluaa juhlistaa onnistumistaan. Jokaisen oma valinta. Itseäni ei häiritse humalainen pelikumppani, kunhan käyttäytyminen pysyy normeissa.

Tiikaljasta oli keskustelu jo talvella ja mielipiteeni on asiasta, ettei ketään voi velvoittaa niitä maksamaan. Varsinkin yli 10 händärin pelaajaa on mielestäni kohtuutonta vaatia kaljaa maksamaan. Eri juttu taas kaveriporukassa. Niissä pätee yleensä totuttu käytäntö.

BTW olihan Daly lähes tiedottomassa kunnossa voittaessaan ekan majorinsa, jota kaveri on jälkeenpäin kylläkin harmitellut.