Re: Ryder Cup 2006 (spekulointiketju) - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRyder Cup 2006 (spekulointiketju)Re: Ryder Cup 2006 (spekulointiketju)

#486234 Ilmoita asiaton viesti

Jep jep,
kaukosädin on voideltu ja kaljat ovat viilenemässä… Vaikka niin kovin Euroopan voittoa toivonkin, niin pahoin pelkään että USA tulee olemaan tänä vuonna parempi. Perustan epäilykseni vain yhdeen asiaan: Tiikeri.
1) Woods on dominoinut liki kaikkia viimeisiä kilpailuitaan mihin on osallistunut ja koska ei ole Ryderissä aiemmin kovin erikoinen ollut, tulee tänä vuonna laittamaan tilastot kuntoon.
2) USA:lla useita ensikertalaisia, joista ainakin joku ylittää itsensä ja koska loput ovat viltissä niin nimimiehet pääsevät ahkeroimaan enemmän päästen hyvään ’touchiin’. Tästä mm. Tiikerin kuvittelisin hyötyvän.
3) Tiikeri on suututettu. Irlantilainen lehti oli kirjoittanut rivouksia Woodsin vaimosta ja Tiikeri tulee kiitokseksi tästä näyttämään mistä K-Club pissii.

Sää saattaa tosin tulla Euroopan avuksi. Vai olenko aivan väärässä siinä kuvitelmassa, että koska Euroopan joukkueessa on useita Brittien saarilta kotoisin olevaa pelaajaa, voisi heidän kuvitella olevan melko ’kotonaan’ kovassa tuulessa ja pienessä vesisateessa? Silti, uskoni siihen, että Woods tulee olemaan ylivertainen, on melko horjumaton. Siis Eurooppa 13,5 / USA 14,5 ja pytty rapakon taakse.