Re: Ry-kentät - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRy-kentätRe: Ry-kentät

#533924 Ilmoita asiaton viesti
Sid

Uskoisin että ry pohjaisilla kentillä menee keskimäärin paremmin kuin Oy pohjaisilla, mutta ei tietenkään poikkeuksetta. Sinällään haasteet on kohtalailla samanlaisia. Rahahanat tyrehtyvät pikkuhiljaa, uudistua pitäisi mutta ei osata. Nähdään että ongelma on enemmän järjestelmässä kuin tuotteessa.

Todellinen ongelma on tietyllä lailla ukkoontuminen. Se intohimo mikä pitkään toimineissa on palanut joskus aiemmin on hiipunut ja uskotaan että homman pitää pyöriä juuri yhdellä lailla. Ei oikein löydy uudistajia, niitä joiden innolla seura nousisi uuteen nosteeseen.

Tässäkin ketjussa on hyvä esimerkki siitä kuinka helposti voidaan unohtaa ne pienet asiat. Ne yksittäisiset jäsenet (=asiakkaat).

Seurat ovat kuitenkin niin pieniä että ne pyörivät (tai eivät pyöri) yhden tai kahden ihmisen energialla. Espoossa Kari jäi viimevuonna eläkkeelle ja Maittaa en vielä tunne, joten en tiedä miten hänellä riittää energiaa EGS:n vetoon, mutta olen ymmärtänyt että potentiaalia on.
Talissa Markku on tehnyt ymmärtääkseni ihan hyvää työtä.

Nuorta verta mielestäni tarvittaisiin lähes joka seurassa, ennakkoluulottomia kokeiluja ja todella hyvää asiakaspalvelua. Niistä ne onnistumisen mahdollisuudet on tehty.