Re: Re:Rinkun systeemi – Parti - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Re:Rinkun systeemi – Parti

#419106 Ilmoita asiaton viesti

Poodri Hoo kirjoitti: (10.4.2013 15:54:56)

Ulkomaille kirjoitti: (10.4.2013 15:13:55)
Palsta on nyt vapaa sinun ratkaisujasi varten. Et osaa näköjään muuta kuin arvostella.

Esitä nyt oma mallisi, millä nykyinen tilanne loppuu, eli että osakas maksaa monin paikoin kohtuuttoman paljon muihin verrattuna. Vai onko tilanne nyt hyvä ja tämmöisenä saa pysyä? Pyytäisin ihan asiallista vastausta, kiitos.

Sinulta on ilmeisesti jäänyt muutama viesti lukematta. Yksinkertainen vastaus: Kysyntää kasvattamalla. Ihmisen kentille pelaamaan, kapasiteetti käyttöön. Tämä on luontainen tie yhtiömuotoisilla kentillä. Kenttä täyttyy, niin GF nousee. GF nousee houkuttaa osakkuus/pelioikeus.

Kun vuokraajia on liikaa, niin pelisäännöt muuttuvat mm. tietyt prime time-ajat varataan vain osakkaille. Osakkeen arvostus kasvaa.

Jokainen ratkaisu tehdään kenttäkohtaisesti. Jos joku haluaa sulkea ovensa, niin siinähän sulkee, patenttiratkaisuna se ei ole kestävä. Vasta kun kapasiteetti on riittävässä käytössä on järkevä lähteä sulkemaan potentiaalisia asiakkaita rajojen ulkopuolelle.

Ulkomaille kirjoitti: (10.4.2013 15:13:55)
Kun olet asioihin niin hyvin perehtynyt, niin avaatko vielä loput 99 prosenttia:

Eli jalostajat = 1%
omalla osakkeella pelaavat = x %
vuokratulla osakkeella = x %
pelkällä gf maksulla = x %
pelioikeutetun vieras = x %
muut menetelmät = x %

Olisin odottanut sinulla olevan tiedon, kun vouhkaat jalostajien termiittituhoista golfmarkkinoille. Jos olet kirjoitteluani seurannut jo aiemmin, niin olen useaan otteeseen peräänkuuluttanut aidon ja luotettavan tilastotiedon perään.

Esim. Liitto kertoo ylpeänä jäsenmäärästä, mutta ei sen tavoista pelata ja pelimääristä. Jalostajien luvut on helppo arvioida julkisista lähteistä tehdyllä jakolaskulla. Esim. jalostajan liikevaihdon ja arvioidun keskihinnan perusteella voi arvioida jalostusosakkeill/-sopimuksille tehdyn kierrosmäärän.

Yksinkertaisesti voin todeta, että Suomessa pelataan liian vähän kierroksia, vaikka hinta on edullinen. Missä vika?

Kerroppas nyt Poodri miten sitä kysyntää kasvatetaan, ei tälläisessä harrastuksessa nyt ihan normaalit markkintalouden laina-alaissudet vaan mitenkään toimi.

No mä voin kertoa jotain.
1. Ensin tuotteen pitää olla kunnossa, sen pitäisi olla alle 15 minuutin matkan päässä asiakkaan kotoa/työpaikalta.
2. Hinnan pitäisi olla edullinen.
3. Ympärillä pitäisi olla suuri määrä potentiaalista harrastuksen ostajakuntaa

Nämä ei valittavasti kohtaa, eikä kukaan noilla ehdoilla pysty rakentamaan kenttää tai ei kannata ellei rahoitusta tule pelaajilta. Ihan eri asia on jotkut resortit jossa houkutellaan muillakin ajanviete/harrastustoiminnalla, niistä osa päätyy pelaamaan golfiakin.

Kysmys on taas siitä, että toiveet ja kliseet kysynnän kasvattamisesta ei vaan kerta kaikkiaan toimi kuin junan vessa. Ei millään kentällä ole varaa kasvattaa markkinointi uluja niin että saataisiin niin ison kohderyhmän huomio ja maksamaan, että siitä jäisi jotain käteen.

Jotenkin tulee vaan aina mieleen tämän ry:n ja Oy:n väliset sidokset missä toiseen maksetaan jäsenmaksu ja toiseen hoitovastikkeet. Kun käytänössä nämä näkyvät pelaajalle yhtenä kenttänä niin jotenkin tuosta sidoksesta olisi päästävä eroon. Olisi vain yksi kenttäyhtiö joka voi olla liiton jäsen ja jäsenmaksut ja hoitovastikkeet niputetaan yhdeksi maksuksi. Siinä tulee kyllä eteen monia lainopillisia, yhdistys, veroteknisiä asioita ongelmaksi ja kenties mahdottomaksi ratkoa. Jotenkin vaan sellainen tunne, että tuota kautta pystyttäisiin monia nykyongelmia, sen tarkemmin määrittelemättä ratkoa, jos sellainen olisi jotenkin mahdollista.

Mulla ei ole tietoa miten tuon voisi tehdä, jos jollain olisi niin mielellään niitä lukisi.