Re: Re:Rinkun systeemi – Parti - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Re:Rinkun systeemi – Parti

#419094 Ilmoita asiaton viesti

Ulkomaille kirjoitti: (10.4.2013 15:13:55)
Palsta on nyt vapaa sinun ratkaisujasi varten. Et osaa näköjään muuta kuin arvostella.

Esitä nyt oma mallisi, millä nykyinen tilanne loppuu, eli että osakas maksaa monin paikoin kohtuuttoman paljon muihin verrattuna. Vai onko tilanne nyt hyvä ja tämmöisenä saa pysyä? Pyytäisin ihan asiallista vastausta, kiitos.

Sinulta on ilmeisesti jäänyt muutama viesti lukematta. Yksinkertainen vastaus: Kysyntää kasvattamalla. Ihmisen kentille pelaamaan, kapasiteetti käyttöön. Tämä on luontainen tie yhtiömuotoisilla kentillä. Kenttä täyttyy, niin GF nousee. GF nousee houkuttaa osakkuus/pelioikeus.

Kun vuokraajia on liikaa, niin pelisäännöt muuttuvat mm. tietyt prime time-ajat varataan vain osakkaille. Osakkeen arvostus kasvaa.

Jokainen ratkaisu tehdään kenttäkohtaisesti. Jos joku haluaa sulkea ovensa, niin siinähän sulkee, patenttiratkaisuna se ei ole kestävä. Vasta kun kapasiteetti on riittävässä käytössä on järkevä lähteä sulkemaan potentiaalisia asiakkaita rajojen ulkopuolelle.

Ulkomaille kirjoitti: (10.4.2013 15:13:55)
Kun olet asioihin niin hyvin perehtynyt, niin avaatko vielä loput 99 prosenttia:

Eli jalostajat = 1%
omalla osakkeella pelaavat = x %
vuokratulla osakkeella = x %
pelkällä gf maksulla = x %
pelioikeutetun vieras = x %
muut menetelmät = x %

Olisin odottanut sinulla olevan tiedon, kun vouhkaat jalostajien termiittituhoista golfmarkkinoille. Jos olet kirjoitteluani seurannut jo aiemmin, niin olen useaan otteeseen peräänkuuluttanut aidon ja luotettavan tilastotiedon perään.

Esim. Liitto kertoo ylpeänä jäsenmäärästä, mutta ei sen tavoista pelata ja pelimääristä. Jalostajien luvut on helppo arvioida julkisista lähteistä tehdyllä jakolaskulla. Esim. jalostajan liikevaihdon ja arvioidun keskihinnan perusteella voi arvioida jalostusosakkeill/-sopimuksille tehdyn kierrosmäärän.

Yksinkertaisesti voin todeta, että Suomessa pelataan liian vähän kierroksia, vaikka hinta on edullinen. Missä vika?