Re: re:Herätyskellot Ring ring - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäAsiaa opiskelijoiden tilanteestaRe: re:Herätyskellot Ring ring

#480172 Ilmoita asiaton viesti

fatso kirjoitti: (27.3.2007 23:38:56)
Aika huvittavaa kun aikuiset ihmiset jaksaa kitistä siitä, että opiskelijat pyytävät halvempia pelimaksuja. Onhan se totta, että silloin kun te olitte nuoria, niin ei kyllä ollut puhettakaan mistään opiskelija-alennuksista. Kaikki maksettiin itse ja kouluunkin mentiin, ***tu sentään hiihtämällä.

Juurikin näin, ja vielä kesät talvet ylämäkeen mennen tullen.

Olen samaa mieltä siitä, että opiskelijoille pitäisi myöntää alennus gree fee-maksuista sekä jäsen- ja liittymismaksuista. Tämä ymmärtääkseni onnistuu nykyään usealla kentällä ja uskoisin tapauskohtaisesta alennuksesta sopimisen seuran toiminnanjohtajan tai puheenjohtajan kanssa olevan pelkkä neuvottelukysymys. Jos joltain kentältä ei alennuksia heru, kannattaa varmaan hioa neuvottelustrategiaa ja yrittää joltain toiselta kentältä.

Uskonkin, että suurin syy tällä palstalla esiintyneeseen näennäiseen asian vastustamiseen johtuu Fatson, Kiisken ja muiden pajamäkeläisten typerästä tavasta perustella näkemyksiään.

Itse pidän opiskelija-alennuksia perusteltuina siksi, että ne ovat oikeudenmukaisia ja reiluja opiskelulla itseään kehittämään pyrkiviä nuoria kohtaan. Jos nykyiset opintososiaaliset edut opintorahoineen, asumis- ja ateriatukineen, subventoituine lainoineen ja ilmaisine terveydenhoitoineen ja lukukausimaksuineen eivät ole riittäviä ja jos fatta vielä perii takaisin aiheetta maksettuja tukia, on tämä tietenkin sääli. Tästä on kuitenkin harrastuksestaan täyden hinnan maksaville golffareille turha nitkuttaa.