Re: Rautalyöntien pituudet - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRautalyöntien pituudetRe: Rautalyöntien pituudet

#491053 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Henkka kirjoitti: (5.5.2006 18:29:51)
Huaah… Kyllä nämä lyöntipituudet sitten herättävät suuria tunteita. Oli jo niin vauhdilla tullut niin monta viestiä, että nyt en kyllä kerinnyt kaikkia lukemaan, mutta tietysti kuitenkin oltava suunapäänä vaikkei mistään mitään tiedäkkään. Omia mittojani en sano, kun sillä ei tässä keskustelussa ole mitään väliä, mutta ylivoimaisesti suurin osa tässä muutaman vuoden aikana pelaamistani pelikavereista lyö rautaviitosella 150m väylältä. Siitä sitten maila per 10m suuntaan ja toiseen.

Oma kantani asiassa on, että hyvän pelaajan merkki ei ole se, että pystyy lyömään pitkälle lyhyellä mailalla vaan se että pystyy lyömään mailoilla halutessaan huomattavasti lyhyemmällekini. Ainakin ne hyvät pelaajat mitä minä tunnen, tähän pääsääntöisesti pystyvät ja pikkuhiljaa olen alkanut itsekin yrittämään mailoilla vähän sen mittaista ja tapaista lyöntiä mitä haluan, vaikka en hyvä pelaaja olekkaan.

Hei, olen pettynyt lueskeltuani näitä saitteja jonkunaikaa, luulin että lyöntisi on paljon pidenpi ja parempi.
Sinä ja kamusi olette ainakin saitin sivuilla kaiken osaavia ja tietäviä lämmäilijöitä…

Onko näppiksen takana kuitenkin suurimmaksiosaksi tavalliset ’klubituupparit’, jotka näin sparraavat omaa egoaan………………………………