Re: –> Rauski - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#397783 Ilmoita asiaton viesti

Rauskin logiikalla asuntojen hinnan pitäisi pudota nollaan, kun taloyhtiö saa rakennuslainat maksettua tai osakas maksaa lainaosuutensa pois.

Rauski kirjoitti: (22.2.2009 12:39:37)
Varmaan noin kun sanoit, mutta jos kentän perustamisesta ei ole enää lainoja, pitäisi liittymismaksun olla huomattavan paljon alhaisempi, kuten kotikentälläni jossa se on 50€ tai tarjouksessa uusien jäsenien hankintaa varten 0€. Veikkaan että noista toisella kentällä on vielä paljon lainaa ja toinen ei oikein uusia jäseniä aktiivisesti hanki.

KL kirjoitti: (22.2.2009 9:04:25)

Rauski kirjoitti: (22.2.2009 0:07:48)
Oli osakeista mitä mieltä tahansa niin vähän ihmettelen kuinka puhtaasti ry kentät pärjäävät ja vieläpä ihan kohtuullisesti eikä kentän laadussa tai tulevaisuuden suunnitelmissakaan ihan hirveitä eroja löydy suurimpaan osaan kentistä.

Eihän yhdistys- ja osakepohjaisen kentän juoksevissa kuluissa mitään eroa ole, perusrahoituksen keräystavassa on se ero. Eihän se yhdistyspohjainenkaan kenttä ihan tyhjästä synny, kyllä siinäkin tarvitaan rahoittaja.

Ja Rauski, suosittuihin yhdistyspohjaisiin jäseneksi pääseminen ei ole ihan helppoa, esimerkkeinä vaikkapa tämä ja tuo.

Ja vielä pikku yllätys: aikas usein siihen yhdistykseen liittyminen on maksullista ja liittymismaksu voi hyvinkin olla keskihintaisen osakkeen suuruinen. Eikä sitä saa koskaan takaisin.

Varmaan noin kun sanoit, mutta jos kentän perustamisesta ei ole enää lainoja, pitäisi liittymismaksun olla huomattavan paljon alhaisempi, kuten kotikentälläni jossa se on 50€ tai tarjouksessa uusien jäsenien hankintaa varten 0€. Monelle aloittelijalle lienee aika tärkeää, ettei tarvitsisi isoja summia laittaa kiinni, kun ei edes vielä tiedä iskeekö golfkärpänen vai ei.