Re: Ratkaisu pelioikeuksien hallintaan osakekentillä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRatkaisu pelioikeuksien hallintaan osakekentilläRe: Ratkaisu pelioikeuksien hallintaan osakekentillä

#419909 Ilmoita asiaton viesti

Mäkeläinen kirjoitti: (4.4.2013 14:36:37)

Ulkomaille kirjoitti: (4.4.2013 10:17:28)

Mäkeläinen kirjoitti: (3.4.2013 21:46:56)
Eiköhän tuolla aikaisemmin ole jo paljon kerrottu ja puhuttu, paljon tulee tehdä, mutta sen tuleekin aina katsoa kenttäkohtaisesti.

Yleisesti yrityksen kannattavuuden parantaminen ei ole kovin vaikeaa. Enemmän ongelmaksi tuleekin usein ajatusmaailmat jotka menevät useamman kymmenen vuotta jäljessä. Uskon, että tämä näkyy varsin hyvin golf puolella.

Usein yrityksissä vanhojen omistajien ja osakkaiden ongelmaksi tulee ajatusmaailma, joka on aivan liian suppea. Muutaman kymmenen euron tuote ei tarkoita koskaan vain muutaman kymmenen euron tuotetta, mikäli tätä ei kyetä ymmärtämään on väärässä paikassa.

Ulkomaille: Miksi tarvitaan jotain mikä ei ole edes villiä, tuohan on kaikenkaikkiaan järjetöntä. Haluat hankaloittaa uusien potentiaalien tulemista osakkaaksi? Missä kohtaa luulit keksineesi jonkin uuden ajatuksen? Tuota keppiä on käytetty kaikessa, tuhansienvuosien ajan, etkä kykene kertomaan yhtään alaa missä se olisi toiminut. Korjausliike ei ole hankaloittaminen vaan kaiken helpottaminen ja uusien osakkaiden houkutteleminen.

Et ole kertonut yhtään toimenpide ehdotusta, pakottaminen osakkaakse ei ole sellainen. Tuskin edes luet mitä muut kirjoittavat, etkä näe muutakuin suorantien, joka ei oikeasti johda mihinkään hyvään.

Olen esittänyt muutamia mallejeja, mutta kaikkia vastaa hyökätään agressiivisesti. Osakkeen omistajat tuntuvat kannatavan, muut eivät. Mutta tämähän on vain keskustelua ja pohdintaa. Päätökset tehdään muualla. Parhaimmillaan ihmiset saisivat kuitenkin ajateltavaa.

Olen tienpäällä vuodessa 80 000km, ei montaa kenttää Suomessa pelaamatta ja siitä lähtien kun liitto sai päähänsä koettaa auttaa sinunlaisia ihmisiä olen tästä asiasta päässyt keskustelemaan todella monen pelaajan ja osakkaan kanssa.

Kusipäitä löytyy kaikilta kentiltä, niin se vain on ja valitettavasti ne täysin mykät kierrokset kun tuppaavat jäämään mieleen. Sinänsä on kovin ihmeellistä, että maakunnissa joissa ei missään tapauksessa tulisi olla ’vierasvihaa’ ovat aivan samanlaisia kuin vaikka Hyvinkää, jossa lähdöstä pelaajat jättäytyivät pois, kun tulin samaan lähtöön… Osakkaan ja seuralaisen oikeudella. Mutta niinkuin aina, niin tässäkin tapauksessa edellinen ryhmä otti mukaan väylällä kolme ja olivat sangen mukavia osakkaita joiden kanssa asiaa puitiin jo puolessavälissä kenttää oikein hymyssäsuin.

Ikinä en ole käyttänyt pelilippuja, etukorttia tietyillä kentillä aina, mutta käytännössä melkein jokaisesta kierroksesta olen jättänyt rahaa juuri sen mitä kenttä on halunnut + paljon muuta. Silti vieraspelaajana minua käsitellään lokkina joka vie osakkaiden edut ja rahat. Se, että minulla on pelioikeus omalla kentällä ei edelleenkään tulisi vaikuttaa sinun tekemiseesi millään lailla, vaikka maksaisin perseelläni kierrokseni, se ei kuulu sinulle, koska maksutavasta riippuen se on enemmistöllä niin päätetty. Minä nöyrryn siihen, niin miksi et sitten myös sinä.

Mutta tällaisen paljon pelaavan selkeä käsitys on, että olet niin yksinäinen näiden ajatustesi kanssa osakkaiden keskellä. Suurin osa osakkaista ottaa mielellään vieraspelaajia kentälleen ja heitä tuntuu enemmänkin haittaavan juuri ne osakkaat jotka kusevat käytöksellään yleisen päätöksen jaloille. Yleensä, osakasta harmittaa osakkeen hinnan romahdus ja sen myymisen vaikeus, mutta käytännössä kaikki ostavat osakkeen pelaamista varten. Suurin osa on aivan normaalijärkisiä, jotka ymmärtävät, että mikäli tasapainoa ei löydy ei niitä osakkeita koskaan enää myydäkkään.

Mielestäni et ole esittänyt yhtään mallia, et itse asiassa taida edes tietää mitä haluat. Puhut kovista keinoista, mutta et ole niitä yksilöinyt.Välillä vieraspelaaja on ok, mutta välillä taas he ovat syypää kaikkeen. Se mikä tässä edelleen ihmetyttää on se, ettet löydä omiesi toiminnasta mitään vikaa vaan yksinkertaiset pidät rotuoppiasi ja puhdistamista ainoana oikeana vaihtoehtona… Kukahan se olikaan joka sitä koetti suuremmassa mittakaavassa…

Ikävä kuulla, että sinulla on ollut ikäviä kokemuksia hyvinkään kentällä ja että olet jäänyt yksin ykkös tiille. Onneksi pääsit kuitenkin puimaan asian läpi seuraavassa porukassa! Hieno homma.

Milloin olen väittänyt, että pyydetyn greenfeen yhtiön toimistoon maksava vieras on huono? Tai jäsenen vieras?

Esittämäni malli on tämän ketjun aloittuksessa, pyydän palaamaan siihen, lue ajatuksella.

Lyhyesti vielä rautalangasta:

– esittämäni malli käyttöön
– nimeämättömät pelioikeudet pois tai vaihtoehtoisesti suuremmat toimistomaksut käyttöön
– peliliput pois tai toimistomaksu pelilipun käyttäjälle
– vieraspelaaminen tapahtuu maksamalla pyydetty gf yhtiön toimistoon. kentät voi tehdä kahdenvälisilä sopimuksia alemmista hinnoista, niin että sitoutumaton maksaa peleistään enemmän

tällä’ mallilla kaikki olisi tyytyväisiä