Re: Rakentavia kommentteja Bosco - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötTiiaaminen merkkien ulkopuoleltaRe: Rakentavia kommentteja Bosco

#295760 Ilmoita asiaton viesti

Niin reikäpelin jatkuminen (siitähän kaiketi oli kyse ? Kö?) jäi minuakin mietityttämään. Lähinnä tarkoitan, että mites kakkosreikä sitten meni ?

Talvisääntö kaiketi ei ollut käytössä, jos Hietsulla olitte, eli pallin ollessa pahassa paikassa, kaiketi iskettiin siitä makuulta eteenpäin.

Luonnollisesti kokeneena pelaajana tiedät, että mikäli talvisääntö on voimassa, niin myöskin naapuriväylälle harhautuneen pallin asentoa voi rangaistuksetta korjata sopivampaan paikkaan. Mikäli asia on epäselvä, kannattaa pelikaverilta kysäistä siirretäänkö pallia, vai jätetäänkö paikalleen ennen seuraavaa iskua. Mutta jos palli harhauruu raffiin, nin se on jo sen verran heikko suoritus, että minustakin säännöt ovat oikeassa kun rankaisevat pelaajaa siten, että mitään helpotusta ei saa. Yleensä, mikäli raffiin pahasti pallinsa iskee, tämä tarkoittaa sitä, että koko reikä menee vähän niinkuin harjoitellessa. Joka on minusta ihan oikein. Pitää katsoa tarkemmin mihin sen pallinsa iskee !

Tarkkana kuin porkkana, noiden pallien kanssa. Ne johdattaa pelaajan välillä yllättävän pahoihin paikkoihin, joista ei meinaa päästä takaisin turvallisille vesille sitten millään. Ainahan tietysti voi klubilla koittaa selitellä miksi palli harhautui minne lie, mutta kyllä pelikaverit tietävät, että pelkkää selittelyä on se.