Re: Putti-Mikko - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPutti-MikkoRe: Putti-Mikko

#360178 Ilmoita asiaton viesti

Olisikohan Mikolla sama vaiva kuin Nick Pricella oli aikoinaan. Seuraava on poiminta Bob Rotellan kirjasta, jossa hän kuvaa Pricen ongelmaa:

’Nickillä oli ongelma, joka on useilla ammattilaisilla. Hänen ajattelunsa kierroksella riippui siitä kuinka hyvin hän pelasi ensimmäiset reiät. Jos ne menivät hyvin, hän pystyi rentoutumaan ja keskittymään paremmin. Jos taas ensimmäiset reiät menivät huonosti, keskittyminen alkoi rakoilla. Hän saattoi fiksailla swingiään kesken kierroksen, jolloin lyönnit yleensä huononivat entisestään.

Pahinta mitä saattoi sattua oli se, että ensimmäisellä reiällä lähestymislyönti meni LÄHELLE lippua. Jos hän missasi tuon putin, hän puttasi huonosti koko kierroksen.

Nick siis antoi tapahtumien ohjata ajatteluaan sen sijaan että olisi itse ottanut kontrollin ajatuksiinsa ja antanut niide ohjata tapahtumia.

Ratkaisuna tälle sanoin Nickille, että sinun pitää päättää jo ennen pelikierrosta miten ajattelet kierroksen aikana ja toimia siten jokaisen lyönnin aikana. Sinun täytyy valita kuinka aiot ajatella.’