Re: Putterista… - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetPutterista…Re: Putterista…

#305918 Ilmoita asiaton viesti

Rauski kirjoitti: (1.9.2010 20:43:56)
Joo, siis, niin on vähän säälittävää kun ihmiset vaihtaa putteria kun putit ei suju, käyttäis senkin rahan ja ajan tutkimalla mitä puttauksessa pitää edes jotain tehdä sinnepäin jotta voisi onnistua paremmin. Nyt kun alkaa olemaan pieni aavistus siitä mitä hyvä puttaaminen tarkoittaa, niin sanoisin että niitä löytyy Suomesta alle 1%. Tietysti oikean kokoinen ja tuntuinen putteri pitää olla, sen jälkeen alkaakin mielenkiintoinen maailma siitä mitä on edessä.

Mä en osaa putata, en sitten alkuunkaan ja se jos mikä v*uttaa, kun tietää edes jotain mitä pitäis tehdä, mut ku ei vaan tee, vaikka pitäis ja tonkin tajuaa vasta sen jälkeen kun on putannut, voi hel*etti.

Nyt sitten laitetaan haaste foorumin käyttäjille: Pitää löytää ainakin 30 asiaa mitä puttauksessa pitää olla kunnossa jotta sen pallon sinne kuppiin saa suuremalla todennäköisyydellä, alkakaahan luetella vaikka mielivaltaisessa järjestyksessä niitä asioita, kootaan niistä jotain joka voisi auttaa golfin vaikemmassa lyönnnissä. Lähtökohta on siinä kun pelaaja tietää pallon olevan greenillä.

Nooo niin, siinähän tuli jo ensimmäinen virhe pelkästään lähtökohdan asettelussa, koittakaahan keksiä mikä.