Re: Putoamisjäljen korjaaminen foregreenillä ennen lyöntiä - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPutoamisjäljen korjaaminen foregreenillä ennen lyöntiäRe: Putoamisjäljen korjaaminen foregreenillä ennen lyöntiä

#286489 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

KL kirjoitti: (10.8.2010 11:38:34)

Jamasa kirjoitti: (10.8.2010 8:02:33)

Noodle kirjoitti: (9.8.2010 23:16:21)

Paikallissäänöt: KASTELULAITTEEN KANNET JA MUUT HAITAT VIHERIÖN LÄHEISYYDESSÄ
….
Pelaaja saa vapautuksen myös tämän paikallissäännön mukaan, jos pelaajan pallo on viheriöllä ja kiinteä haitta on kahden mailanmitan päässä viheriön reunasta pelaajan puttilinjalla.

Jaa mutta tämähän on mielenkiintoista. Kuinka kiinteä haitta voi olla puttilinjalla viheriön ulkopuolella? Tuossa yllä juuri todettiin että puttilinja voi olla vain viheriöllä.

Missä tuossa puhutaan, että se olisi ulkopuolella?

Kyllä tuossa tarkoitetaan juuri sellaista tilannetta, jossa tuo kansi on viheriön ulkopuolella. Viheriöllä sijaitsevista kiinteistä haitoista saa vapautuksen pallon ollessa viheriöllä säännön 24-2 perusteella, kun haitta on pelaajan puttilinjalla, siihen ei paikallissääntöä tarvita.

Kyseinen paikallissäännön kohta tarkoittaa sellaista tilannetta, jossa pelaajan pallo on viheriöllä, mutta hänen puttilinjansa kulkee osittain viheriön ulkopuolella ja tuo kansi on viheriön ulkopuolella puttilinjalla.

Ja kun oikein tarkasti lukee sen puttilinjan määritelmän, niin missään kohdassa ei sanota, että koko puttauslinjan tulisi olla viheriöllä:

Puttauslinja (Line of Putt)
”Puttauslinja” on se linja, jota pitkin pelaaja toivoo pallonsa menevän
lyötäessä palloa viheriöllä.

Tätähän minäkin kirjoitin ja tarkoitin,että myös esiviheriöltä voi poistaa hiekkaa ja irtonaista maa-ainesta,mikäli sitä on puttilinjalla.
Ts:n ei tulkintaa hyväksynyt.
Minä pysyn edelleen kannassani.