Re: Puolison integroiminen golfiin - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPuolison integroiminen golfiinRe: Puolison integroiminen golfiin

#517602 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Hyvä aihe,

mielipiteitä on laidasta laitaan. Ja sellaistahan se on muuallakin kuin golfkentällä; toisilla homma toimii ja toisilla ei…

Eipä kukaan oikein voi antaa toisen tapaukseen neuvoja kannattaako sitä parempaa puoliskoa vongata kentälle vai ei. Kannattaa ehkä vähän harkita ja katsoa minkämoinen se puolisko on.

Itse olen erittäin onnellinen siitä, että mieheni vuosia sitten antoi mailat synttärilahjaksi ja järjesti alkeiskurssille. Tuskinpa olisin itse arvannut lähteä ja mitä olisinkaan menettänyt! Hieno harrastus, joka sopii koko perheelle. Juniorimmekin ovat nyttemmin kurssinsa käyneet ja pelailevat silloin tällöin (lasten integroiminen golfiin olisikin oman ketjun paikka, sellaista isää tai äitiä en ole nähnyt joka pystyy keskittymään omaan peliinsä pelatessaan junnunsa kanssa…)

Jyrkkä Drawn kommentit olivat hyviä!

Olen tavannut tällaisia tapauksia useita kentillä, mies ei keskity omaan peliinsä vaan koko ajan hoivaa, neuvoo, kannustaa, tsemppaa tai haukkuu kumppaninsa peliä. Tai sitten vaimo syyttää jokaisesta epäonnistuneesta lyönnistä miestään; et neuvonut, tai neuvoit väärin tai sitten vain katsoit väärällä tavalla! Mikään ei kelpaa. Ja kaljaa ei sovi ottaa ja paitakin on väärän värinen!

Itse pelaan mieheni kanssa silloin tällöin ja ihan kivasti homma toimii ja parhaiten, kun joukossa on muitakin. Molemmat keskittyvät silloin paremmin vain omaan peliinsä eikä ’neuvoja’ jaella.

Yleensä kuitenkin pelaamme erikseen eli menemme kentälle yhdessä ja hän kiertää omassa porukassaan ja minä omassani. Kotimatkalla ehditään sitten kierrokset käydä läpi tai todeta ettei juuri kannata muistella…

Kyllähän golf kasvattaa kärsivällisyyttä ja nöyryyttä kun se on niin VAIKEAA. Just kun luulit jotain osaavasi niin seuraava kierros nöyryyttää ja palaat takaisin maan pinnalle! Parisuhteessa tämmöinen koulutus voi olla ihan hyväksi, molemmat ovat kokeneet epäonnistumisia ja tietävät, että jatkuu se elämä siltikin…

Itse olen tyypillinen naisgolffari, pelailija. Ei ne tulokset ole niin tärkeitä, mutta on kiva kuitenkin kehittyä pikkuhiljaa. Mutta ennenkaikkea kivoja kierroksia kivassa seurassa kivalla ilmalla!