Re: Punaiset paalut - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPunaiset paalutRe: Punaiset paalut

#270373 Ilmoita asiaton viesti
ts

Putti-Possu kirjoitti: (25.8.2014 10:40:50)

ts kirjoitti: (25.8.2014 10:09:07)

yeux de serpent kirjoitti: (25.8.2014 9:09:58)

Putti-Possu kirjoitti: (25.8.2014 8:56:02)

– jos pallo on pelaamattomassa paikassa, droppi tuosta on suunnilleen samanlainen
.

No tota en oikein osta..

Hassusti muotoiltuhan tuo laude oli, mutta tarokittanee, että jos ei olisi esteessä ja ottaisi pelaamatoman, pääsisi samoihin paikkoihin kuin vesiestesäännöllä.

Muutenhan PP oli tuossa hieman hakoteillä, koska alunperin kyse oli siitä, saako tuosta paikasta vapaan vai maksullisen dropin kun pallo ei ole pelattavissa. Mun mielestä siinä on yhden lyönnin ero, joka saattaa olla pelaajasta riippuen aika paljonkin.

juu hieman meni hakoteille, kun kommentoin tuota kuvaa, mutta en lukenut uusiksi alkuperäistä kysymystä. Mikäli oikein ymmärsin, vapaata droppia halutaan koska
– pallo on uponnut omaan alastulojälkeensä PELIALUEELLA (siis ei vesiesteessä)
– vai sen johdosta, kuten kysymyksessa mainitaan, että paikassa on tilapäistä vettä

Tilapäisen veden kyseessä ollen, tuli mieleen kysymys, että kun sääntöjen mukaan tilapäistä vettä ei voi olla vesiesteessä – eli se on oltava näkyvissä pallon tai jalkojen kohdalla, kun pelaaja on ottanut lyöntiasennon. Mites tässä tapauksessa, jos pelaaja seisoo vesiesteen rajalla (oletetaan epäselvyyden välttämiseksi, että on ihan maalattu viiva) ja kengän kärjet ovat kuivalla puolella ja kantapäät vesiesteessä. Sitten pelaaja huomaa, että kengän kärkien kohdalla on tilapäistä vettä (joka on ehkä aiheutunut kantapäiden painaessa vesisteen pohjaa), eli tilapäinen vesi on näkyvissä eikä ole esteessä. Onko droppi vapaa tilapäisen veden vuoksi ok?

No etpä paljon parantanut tuossakaan, koska tilapäisen veden ja uponneen pallon kohdalla molemmissa vapaa droppi rajoituu pelialueelle. Vesiesteessä ei voi olla tilapäistä vettä ja uponneen pallon vapaa droppikin on rajattu pelialueelle.

Niin ja jaloilla ei ole mitään merkitystä asiaan, koska pallon sijainti on ainoa ratkaiseva.