Re: Pukeutumisvaatimukset - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPukeutumisvaatimuksetRe: Pukeutumisvaatimukset

#418761 Ilmoita asiaton viesti

Meihan kirjoitti: (9.4.2013 13:12:30)
Suomen golfliitto kumosi pukeutumisvaatimusohjeensa, joka on tulkittu yleensä liiton viralliseksi vaatimukseksi. Liitto ilmoitti, että jokainen seura päättää itse, millaiset vaatteet golfarilla pitää olla heidän kentällään yllään.

Joissakin seuroissa asiasta on näköjään keskusteltu ja tehty päätöksiäkin, että jatketaan entistä käytäntöä. Onko mikään seura muuttanut pukeurumisvaatimuksia ja esim. sallii farkuissa tai verkkareissa pelaamisen?

Arvoisa vastaanottaja,

Uusi, yrityksille tarkoitettu Express-pelioikeus tarjoaa Sinulle ja yrityksesi työntekijöille mahdollisuuden pelata kierroksen golfia (9 tai 18 reikää) Helsingissä Kehä I:n kupeessa milloin haluat. Mikä on parempi hetki rentoutua tai käydä liikeneuvotteluja kuin vaivaton golfkierros? Voit halutessasi vaikka keskellä päivää paeta hetkeksi arkea ja antaa puun puhua.

Express-pelioikeus sisältää yhden pelikierroksen päivässä (18 reikää), yhteensä seitsemän kierrosta viikossa (ma-su). Pelioikeus on nimeämätön, joten sitä voi käyttää kuka tahansa pelioikeuden haltijan valtuuttama. Jokamiesajoilla pelattavat viikottaiset kierrokset voi käyttää vaikka yhden päivän aikana, jos peliaikoja on saatavilla. Halutessasi voit tuoda mukanasi myös haluamasi vieraan. Asu on vapaa ja tunnelma rento.

Sinun ei enäää tarvitse kaahata korpikentille arjen aikataulujen ahdistamana: Paloheinän uudet väylät ovat Helsingin Keskupuiston kupeessa, Kehä I:n tuntumassa. Paloheinässä on myös Suomen suosituin range.

Express-pelioikeuden hinta koko kaudelta on 2 500 euroa.