Re: Pukeutumisvaatimukset - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPukeutumisvaatimuksetRe: Pukeutumisvaatimukset

#418841 Ilmoita asiaton viesti

Marx kirjoitti: (1.6.2013 12:18:42)

Chip Greenside kirjoitti: (31.5.2013 19:23:00)
Fore-lehden pääkirjoituksessa ennenkin kritisoimani Viivi Avellan kirjoittaa kertoneensa golfvaatetuksesta ahdistuneelle ja pelokkaalle ystävättärelleen ilouutisen: ’Voit pelata vaikka bikineissä’. ’Suomen golfliitto on juuri päättänyt poistaa käytöstä pukeutumisohjeensa.’

Miten on mahdollista, että golfin parissa toimivan lehden pääkirjoituksen voi kirjoittaa ihminen, joka on noin pihalla kaikesta, mikä liittyy golfiin. Jos golfliitto on poistanut pukeutumisohjeensa, niin se tämän misukan mielesta tarkoittaa vaikkapa bikineissä pelaamista. Ziisus, mitä sontaa koko pääkirjoitus, lukaiskaapa!

kyllähän Viivi ja ’samaa kaliberia’ olevat kaunottaret voisivat hyvin pelata bikineissä tai vanhanaikaisten säännösten aikana sydämentykytystä vanhanliiton ’äijille’ aiheuttamissa nykyaikaisissa golfvaatteissa.. Sensijaan muutamat muut voisivat jo entisten säädösten mukaisessa pukeutumisessa katsastaa peliin ennen meidän muiden iloksi kentälle menoa.

Mitä siitä iloa muille on, jos katsastaa peliin ennen kentälle menoa? Jos taasen antaa muille mahdollisuuden katsastaa peliinsä ennen kentälle menoa, niin monessa tapauksessa siitä olisi ainakin vahingoniloa niille muille.