Re: Puiden ohittaminen sivukierteisillä taitolyönneillä. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPuiden ohittaminen sivukierteisillä taitolyönneillä.Re: Puiden ohittaminen sivukierteisillä taitolyönneillä.

#249116 Ilmoita asiaton viesti

januz kirjoitti: (15.8.2006 9:15:49)

Jukka-62 kirjoitti: (14.8.2006 21:01:07)

t. Jukka ( jonka drivet pysyvät väylällä )…: )

Mitenkäs sitten sinne metsään olit joutunut?

Tänään tapahtui ihme…pysyin lähes väylällä tai raffissa ( ok kaksi poltsia meni veteen joista toinen uusi Titu ) ..koko 18 koloa..opettelin viikonloppuna lyömään palloa suoraan.

Viikko kaksi sitten oli peli vielä aika hakusesssa, kun testasin rakentamiani mailoja..ei se sen kummenpaa oo…kuutosväylä Vaaralla on sitäpaitsi aika kapea…drawta lyövälle.

Muistaakseni droppasin veteen menneen ja yritin edelleen griinille kuutosraudalla..joka pyörähti lapasessa ja olin syvällä oikealla skutsissa..alunperin seiskan tiiauspaikan kupeessa.

Tänäänkin tällä 6-väylällä oli r-3 avaus kahden kaadetun männyn rungon alla ( viekää ne rungot heti pois sieltä vasemmalta ! ). Oho olin siis sittenkin melkein skutsissa jälleen tänäänkin tällä väylällä. Se oli neljäs tripla tänään ( ok kakkosella drive avaus veteen…en käynyt 5:30 alkaneella kiekalla rangella..elimistö unimodessa )…muuten erinomaisesssa kierroksessani ( 33 pokipojoa / 92 lyöntiä ).