Re: Puiden ohittaminen sivukierteisillä taitolyönneillä. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPuiden ohittaminen sivukierteisillä taitolyönneillä.Re: Puiden ohittaminen sivukierteisillä taitolyönneillä.

#249107 Ilmoita asiaton viesti

TP Combo kirjoitti: (14.8.2006 15:09:02)

Slightdraw kirjoitti: (14.8.2006 14:26:56)
Eihän tässä ole sen kummemmasta kyse, kuin että päätit kokeilla lyöntiä, jota Tiger ja Ernie ei koskaan edes yrittäisi. Ja vielä onnistuit.

No, pitkämuistiset (rasite sinällään) muistavat toki Tigerin chipin Mastersin 16. reiällä viime vuonna, tai Garcian ’ihmelyönnin’ puun juurelta PGA Championshipissä v. -99, tätä lyöntiä eivät varmaan muut prot olisi yrittäneet…tai jos mennään pidemmälle niin Seven (Ballesteros) kakkoslyönti Sveitsin Alpeilla Crans-Sur-Sierressa, lyönti josta puhutaan vieläkin (kyltti laitettiin lyöntipaikalle), eli kyllä prot taivuttelevat lähes joka lyönnillä palloa haluamaansa suuntaan, se ei vaan näy televisioruudussa, joku oli varmaan Talissa paikalla, kun Jack Nicklaus piti sen ikimuistoisen golfklinikan nyk. 6 väylällä, Jack löi n 200 metristä drawta ja feidia lipulle suunnilleen näin, että ’nyt bunkkerin oik. puolelta feidi lipulle!’ ja siellähän se oli, eli ei tuo Jukan lyönti mikään poikkeuksellinen ole, niitähän näkee klubikisoissa vähän väliä!

Juuri näin, Tigerin chippi tuli sopivalla jerkulla greenille jossa breikki hoiti ns sika slicen.
En usko että edes Jack olisi heittänyt vastaavaa drawta tai fadea Talin hevi raffista jos matkaa tikulle olisi ollut about 40m. Jukka 62 tosin on poikkeus taitolyöntiensä kanssa ihan oikeesti.