Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443903 Ilmoita asiaton viesti

Haade kirjoitti: (28.2.2012 21:47:51)

No hard feelings, voin myös kertoa, että olen minäkin kuullut aika monestikin rangella jonkun neuvovan aivan karmeata roskaa jollekin (enkä väitä, ettei omissa ohjeissani ole mitään virheitä). Erityisesti Paloheinässä saa olla ’keskittynyt’ siihen, ettei ärsyynny noista aivan tolkuttomista ohjeista, joissa ei ole päätä eikä häntää ja tietää niiden olevan tuhoisia kaikelle oikealle kehitykselle (ja jopa minä erotan ne puhtaaksi tuubaksi).

Maailmassa nyt vaan on kaikissa asioissa lieveilmiöitä, valitettavasti. Kaikkia lieveilmiöitä ei vaan voi poistaa, vaikka kuinka se hyvää ja kivaa olisikin.

Tästä samasta syystä varmastikin ymmärrät myös yhtiöiden ja proffien näkökannan tähän neuvomisen/opetustoiminnan mahdolliseen rajoittamiseen. Ja käytännössä tämä tarkoittaa sitä että neuvontaan ei oikeassa elämässä puututa (ja tässä ei ole millään tavalla kannanottoa onko oikeutetta vai ei yms.) ellei ole oikeasti painavaa syytä. Ja edelleenkään en tarkoita sinun tapausta vaan lähinnä yleisellä tasolla.