Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443764 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

lab kirjoitti: (28.2.2012 8:26:35)

Haade kirjoitti: (27.2.2012 15:39:35)
Pakko vielä ihmetellä, kun ts jossain viestissä kertoi ammattimaisena prona, että kuinka vaikka tasoituksella 10 olevat pelaajat ovat ”tuuppareita”. Minusta tällainen puhe on kyllä aika ylimielistä jo ihan maksavia asiakkaitaan kohtaa. Mahtaa olla asiakkaasta kivaa, kun pro pitää 10 tasoituksen pelaajia tuuppareina. Todella kivaa tuollaisen puheen jälkeen tulla tunnille 40 tasoituksella, mikäköhän on noiden adjektiivi ts:llä?
Kuinka moni tennisopettaja puhuttelisi asiakkaitaan, jotka pelaavat ”erittäin hyvää harrastajatason tennistä” nimellä ”läiskyttelijät” tai ”lämääjät”.
Kertoo kyllä paljon ko. pron ammattimaisuudesta, tai sen puutteesta!

Pakko ihmetellä jos sä luulet 10 tasoituksella pelaavan olevan hyvä. Pitkä on matka svingin ymmärtämiseen. 4 tasoitukselakin ollaan vielä tuuppareita.

Tottakai 10 tasoitus on huono, kun verrataan ammattilaiseen tai kilpapelaajaan, jotka todella osaavat pelata.
Silti minusta on ylimielistä, että opettava pro kutsuu keskustelupalstalla pelaajia, jotka ovat perusharrastajatasolla jo todella hyviä pelaajia tuuppareiksi. Minusta se kertoo arvostuksen puutteesta.
Ts kirjoitti: viesti nro 634
”Siitä, että joku tuuppari händärillä 10 tai jopa huomattavasti suuremmalla erehtyy luulemaan olevansa jotenkin vaimolleen hyödyksi”

Vaikea kuvitella, että esim. laulunopettajat puhuvat laulu-aiheisella sivustolla oppilaistaan nimellä ”rääkyjät” tai ”raakkujat”. Minä en ainakaan lähtisi aliarvioimaan potentiaalisia asiakkaitani.

Mutta kukin tyylillään! Joillakin sitä tyyliä on enemmän, joillakin vähemmän.