Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443684 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (27.2.2012 13:27:19)

Ulkomaille kirjoitti: (27.2.2012 12:50:26)

En tunne yhtään tapausta, jossa golfyhtiö olisi antanut rangen ja harjoitusalueiden hallintaoikeuden pois niin, että osakkailla ei enää rangelle olisi asiaa.

Toisin sanoen, vallitsevan tilanteen ollessa voimassa, voi osakkeen omistaja aivan vapaasti mennä kaverinsa tai vaimonsa kanssa rangelle ja antaa ohjeita. Kenelläkään ei ole mitään laillista keinoa tulla tähän puuttumaan. Tarvitaan järeitä toimia sekä massiivisia rikkomuksia, jotta osakkaan oikeus käyttää rangea poistetaan.

Oletkos mietinyt tilannetta, että kentän ja Pron sopimuksessa lukee yksiseliteisesti, että kyseisellä Prolla on yksinoikeus opetukseen noissa tiloissa ja vieläpä täsmennettynä niin, että kyseinen ehto koskee kaikkea, myös vastikkeetonta opettamista, poislukien seuran junioriohjaajien toiminta harjoitusten vetäjänä.

Jos et sinä ole tuollaista paperia nähnyt, se ei tarkoita etteikö sellaista olisi. Minulla on hallussani yksi sellainen allekirjoituksineen.

Mitäs jos tuossa tilanteessa Pro vaatisi omistajaa puutumaan tuohon sopimusta rikkovaan neuvomiseen, mutta omistaja ei tuota tekisi? Silloin toinen osapuoli rikkoisi tekemäänsä sopimusta.

Ymmärrän kyllä, että tämmöisiä papereita on tehty, mutta nythän on kyse siitä, mikä on niiden todellinen merkitys. Ymmärrän myös sen hyvin, että perimmäinen tarkoitus on jakaa pga jäsenet kenttien kesken ja kukin pysyköön sitten omalla tontillaan. Ei suinkaan siellä, missä kysyntää kulloinkn olisi.

Luulisi lisäksi että opetukseksi oikeusistuimessa katsoittaisi nimenomaan ammattimainen, vastikkeellinen opetus, jossa raha vaihtaa omistajaa. Miten edes amatöörin antamia ohjeita voisi todellisena opettamisena pitää?

Entä jos kaverukset kuvaavat toistensa lyöntejä ja sitten niitä analysoivat, niin onko opetusta johon pitäisi puuttua?