Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#442890 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

0,007 kirjoitti: (5.3.2011 9:32:19)
Kun en tiedä millaisia sopimuksia pron ja kenttäyhtiön/seuran välillä on, on pakko kysyä.

Onko tosissaan niin, että rangen ym. harjoitusalueiden käyttöön oikeutettu osakas tai pelioikeuden haltija, ei saa ottaa mukaansa ystävää, itseään parempaa pelaajaa, valmentajaa tai ulkopuolista prota katsomaan harjoittelua ja arvioimaan/valmentamaan taitojen kehittämisessä? Ja jos joku edellä mainitusta on kiellettyä ja osa sallittua, missä menee raja ja millä perusteella?

Onko asiassa oikeastaan kysymys siitä, että samalla kentällä ei saa olla kahta prota tarjoamassa palveluitaan? Onko estettä sille, että palvelu ostetaan muualta ja toteutetaan pelaajan harjoituskentällä? Vai ovatko prot ammattikuntana sopineet, että toisen pron opetus-/harjoitusalueelle ei mennä opettamaan ja onko kysymys näin pikemminkin proiden keskinäisestä kollegiaalisuudesta?

Mikä siis viime kädessä estää sen, että kaikki muut kuin prot saisivat rauhassa olla seuraamassa ja opastamassa rangella oikeutetusti harjoittelevaa pelaajaa?

Kyllä minä olen kymmeniä ja kymmeniä kertoja nähnyt rangeilla,kun isäntä on tuonut vaimonsa tai jälkikasvuaan rangelle tutustumaan golfiin ja kädestä pitäen neuvonut asentoa ja lyömistä.

Protkin ovat tämän nähneet,kun vieressä ovat opettaneet ja eivät ole mitään virkkaneet.

Kannattaa lukea tämä Golffinnin postauksen viimeinen lause.
Nämä kotiprot on sitten ihan eri asia,jotka kertoo kaverilleen,mitä pitää tehdä ja ei pidä tehdä,niin tämä postaus ei koskettanut ollenkaan näitä.

Tämä oleellinen lause,mikä pitää huomioida,että kyllä kaveri saa takana katsoa ja kertoa ,mikä on lyönnissä vikana ja saa myös neuvoa otetta rangen pihassa.
Eiköhän tämä pron yksinoikeus kosketa ammatin harjoittamista ja jatkuvaa toimintaa eikä niinkään pelaajien keskinäistä toimintaa ja neuvomista.
Näin minä uskon asian olevan.
En ole kumminkaan yhtäkään tällaista sopparia nähnyt,mitä siinä on sovittu.
Saattaa olla monenlaisia sopimuksia.
Täytyy myös kysästä,miksi tällaista ei sitten ole kielletty ja ohjeistettu.