Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443311 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ts kirjoitti: (7.3.2011 20:32:34)

sdriver kirjoitti: (7.3.2011 20:14:32)

Itse näkisin että nimimerkki Odotan ei suinkaan ole odottanut kaikkien Pro:iden parveillen päivystävän kentän reunalla – vaan esimerkiksi enemmänkin tämän kaltaista toimintaa kuten

täällä: Golfareena
ja täällä: Season golf

Noissa paikoissa on patoutunut kysyntä, koska talvihrjoituspaikkoja on erittäin vähän. Sitten kun mennään kentille, tiedetään aika tarkkaan montako Prota se yksi kenttä pystyy edes kohtuullisesti elättämään. Etelässä enemmän, jossain Oulun seudulla paljon vähemmän.

Ymmärrän, ja allekirjoitan tuon Fukken viestin täysin, että jos jaettava potti kokonaisuutena on vaikkapa 50.000 (huom se vastaa n 2500e/kk palkkaa) ja se pannaan avoimesti jaettavaksi kenen tahansa kanssa, tuolla kentällä ei hetken päästä ole kuin rääpijöitä jäljellä, jotka tulevat vain silloin kun huvittaa tekemään pientä lisäbisnestä. Sen vuoksi siellä on vain yksi Pro, että edes hän voisi elantonsa tuolla hankkia.

Miettikääs että tuo potti jaettaisiin vaikka kahdelle. Uskotteko että noista kumpikaan voisi sen jälkeen täyspäviäsisesti itsensä elättää? Reilun tonnin palkalla?

Näissä talviharjoittelupaikoissa on hyvin monen seuran prota,koska niissä käy myös monen seuran pelaajia.
Usea seura järjestää tällaisia kertauskursseja ja tukee tätä talviharjoittelua.

On ihan luonnollista,että oman seuran pro on vetämässä näitä oman seuran kertausharjoituksia,vaikka ne työllistäisivät hiukan huonomminkin.