Re: Projekti: Piraatti Päreiksi – Bosco - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäProjekti: Piraatti PäreiksiRe: Projekti: Piraatti Päreiksi – Bosco

#365261 Ilmoita asiaton viesti

Ai siitäkö se kenkä puristikin?!?!?

Etsipä Bosco mulle tuolta arkistosta ne viestit, joissa olen mainostanut edustamaani tuotetta. No – älä turhaan vaivaudu, tuskin niitä viestejä sieltä löytyy. Ehkä jostain vuoden takaa joku. Toi mailahomma on mulle puhtaasti harrastus. Voi tulee leivän päälle muista hommista. Taloudellisesti kannattavaksi sitä bisnestä tuskin tässä maassa saisi vaikka yrittäisi. Mulla on työn takia rajallinen määrä vapaa-aikaa. En edes halua kasvattaa mailamyyntiä, koska koitan tuon vapaa-aikani käyttää golfin peluuseen.

Mä voin kaivaa sulle montakin viestiä, jossa olen kehottanut ihmisiä piraattien sijaan ostamaan vaikka Spaldingit. Niitä saa melkein samaan hintaan kuin piraatteja, mutta ne ovat laadullisesti ylivertaisia. Kerrotko mulle miten Spaldingin mainostaminen edistää mun edustamani merkin myyntiä? Myös silloin kun on pitänyt selittää miten joku asia tehdään jossain mailassa ja miten se tehdään jossain toisessa, olen pyrkinyt käyttämään esimerkkeinä jotain muita kuin edustamaani merkkiä, tai listannut ainakin useampia merkkejä, joista edustamani merkki on ehkä ollut yhtenä tai sitten ei.

Kuinkas monta sellaista viestiä Bosco muistat, jossa olisin julistanut ’älkää ostako merkkimailoja – komponentteja saa halvemmalla’ ? Et taida niitäkään löytää. Yksi selkeä johtoajatus mun kirjoituksissa on ollut: kokeile ennen kuin ostat. Viime ajoilta muistan mm. neuvoneeni ostamaan käytetyt merkkimailat, jos ne testatessa tuntuvat hyviltä.

Tähän piraatti testiin Parti pyysi mut mukaan, koska tiesi mulla olevan sellaiset työkalut käytössäni joilla toi testi saadaan tehtyä. Minä en kostu testistä mitään. Se ei varmasti tule millään tavalla edistämään edustamani tuotteen myyntiä.

Olen koittanut olla erityisen tarkka mainostamisen välttämisessä. Uskoisin omaavani tällä hetkellä jo varsin hyvän välinetietämyksen ja mielestäni sen tiedon tuominen tällaiselle palstalle on ihan positiivinen asia. Olisi kiva kuulla muiden mielipide siitä, olenko heidän mielestään sortunut edustamani merkin mainostamiseen. Jos olen, pyydän anteeksi. En kyllä itse tällä hetkellä niele tuota Boscon syytettä.