Re: Project X varsi - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetProject X varsiRe: Project X varsi

#300804 Ilmoita asiaton viesti

Kiitoksia kattavista vastauksista, selventäneet asiaa huomattavasti!

Mailanpään nopeutta en ole aikoihin mittauttanut, mutta kotiseuran pro on silmämääräisesti katsomalla sanonut sitä löytyvän.

Rauta 6-7-8 lyönnit kantaa yleensä 150-175m ja lyhyet 120-130m par3 lyön yleensä pitchillä tai 50 asteisella. Omaan pitkän lätkätaustan sekä nuoren iän, joten luonnehdin itseäni enemmän mainituksi voimalla lyöväksi hitteriksi ja kuin kauniin ja sulavan svingin omaavaksi.

No,anyway.. kävin noutamassa unelmoimani ap2 testiin PX 6.0 varsilla, löin pari korillista palloja rangella ja lähdin kentälle. Lopputulos oli,että pelasin vierailla mailoilla ja varsilla viime syksyn jälkeen parhaan kierrokseni, ja sama toistui päivää myöhemmin.

Odotin tuntevani varsissa suurta eroa dgs300 verrattuna, mutta ero jäi hieman vähäisemmäksi lopulta. Joissain lyönneissä mainittu ’tönkkömäisyys’ sekä jäykkyys tuli hieman esille, muttei häiritsevästi. Lentoratakaan ei kauheasti muuttunut. Huonoja osumia tuli hieman vähemmän kuin normaalisti,tämä johtunee kylläkin mailoista yleensä, sillä vanhat ovat hieman hankalahkot varsinkin näin alkukesästä.. Toisaalta 15cm minua lyhyempi ja hennomman ruumiinrakenteen omaava kaverini, jonka svingi on huomattavasti hitaampi vertasi mailoja rautakankiin..

Pidin varsinkin 8-P mailoista, joiden kanssa sain lyönnit pysähtymään suurin piirtein alueelle jonne halusin ilman hirvittäviä rullauksia yms..

Täytynee käydä pari kierrosta testaamassa vielä, mutta todennäköisesti mailat kyseisillä varsilla otan, vaikka varret tuntuvatkin herättävän melkoisesti vastustustakin..osa tykkää äideistä ja osa..u know…