Re: Potentiaalikeskustelu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPotentiaalikeskusteluRe: Potentiaalikeskustelu

#420097 Ilmoita asiaton viesti

putput kirjoitti: (18.3.2013 9:27:48)

Pääsyy lienee itse laji… sille on teoreettisesti olemassa potentiaalista kysyntää, mutta ovatko potentiaalikyselyn saadut ennusteet todellisia… ja onko ongelmana kannetun veden kaivossa pysyminen jo nykyisinkin..?
……

Vaikka pyrkimys onkin tuoda lajiin lisää potentiaalisia kiinnostuneita, varsinaista massalajia tuskin kuitenkaan syntyy… Laji on aina ollut varsin pienen joukon omaksuma, eikä pysyvien kasvavien osallistujamäärien kasvua ole aktiivisesti tuotettavissa… kilpailua vapaa-ajasta on tarjolla suuresti muutenkin…

Tästä on perimmiltään kysymys! On älytöntä puhua aina jostain golfin kasvusta ja harrastajamäärien jatkuvasta noususta. Verrataan siihen paljon pelaajia ruotsissa jne. Hieno homma että siellä on, mutta nyt ollaan suomessa ja sillä siisti. Monessa maailman maassa on merkittävästi paremmat olosuhteet golfin peluuseen kuin suomessa, ja silti pelaajian on suhteessa vain murto osa siitä mitä on suomessa.

Eli yksityisklubit vain kiinni ulkopuolisilta, hyväksytään se että pelaajamäärät vaikka laskevat ja elinkelvottomat ja väärissä paikoissa olevat kentät menee nurin. Hyvillä sijainneilla olevat yksityisklubit pärjäävät, ja houkuttelevat kiinnostuneita henkilöitä tähän pienen porukan jalon pelin äärelle.

Nyt pelaajamäärien kasvattamisen puolesta puhuvat pelioikeusjalostajat ja muut, jotka pyrkivät hyödyntämään muiden omaisuutta omien tarkoitusperiensä toteuttamiseen.