Re: Potentiaalikeskustelu - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPotentiaalikeskusteluRe: Potentiaalikeskustelu

#420095 Ilmoita asiaton viesti

kaitsu67 kirjoitti: (18.3.2013 7:40:40)
Voiko enää typerämpää ajatusta olla kuin se, että tämänhetkisessä tilassa pitäisi vielä saada enemmän pelaajia kentälle … ja mieluiten samalla kustannuksella. Pelilipuilla pelaamisen kustannukset pitäisi saada järkevämmälle tasolle esim laittamalla päälle kunnon toimistomaksu vähintään 20e ei jäseniltä ja 10e jäseniltä. Älytöntä että on mahdollista pelata 25e kierroksia joilla ei paljoa kustannuksia peitellä, ei ihme että jotkut fiksut kentät pistävät osittain ovia kiinni. Lassin eläkeläisajatus kuuluu samaan kategoriaan, takana loistava tulevaisuus!

Mitenköhän tämä Kaitsun laskuoppi menee tuon 25 € kierrosmaksun kohdalla. Pelilippujen kohdalla pitää puhuta tietenkin Vuosivastike jaettuna pelilippujen määrällä, eikä jälkimarkkinahinnoilla (joissa osakkaat myyvät pelilippuja toisille)

Pari esimerkkiä
– Vierumäen vastike 450 € ja pelilippuja 20 kpl eli 22,50 € per kpl. Vierumäki pärjää ihan hyvin
– Kytäjä vastike 850 € ja pelilippunja 20 kpl eli 42,50 € per kpl. Kytäjä on kunnoltaa ja olosuhteiltaa Suomen huippua ja pärjää ihan hyvin tällä hintatasolla

Pelilippujen kohtalla on minusta aivan älytöntä ryhtyä perimään jotain lisämaksuja, kun tosiasiassa lisäkustannuksia ei juurikaan ole (pelilippujen painaminen on minikustannus).