Re: Porvoo golf myynnissä- raffikulkija - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPorvoo golf myynnissäRe: Porvoo golf myynnissä- raffikulkija

#428835 Ilmoita asiaton viesti
ts

Poodri Hoo kirjoitti: (10.3.2012 13:23:21)

En usko, että 500 henkilön kentälle löytyy kysyntää ihan heti. Eikö tuo Hirsala (käsittääkseni vielä PK-seutua) ole lähes esimerkkisi kaltainen. 780 osakasta, pyrkimys exclusiivisuuteen (antihinta 27k€). Pelikausimaksu ei taida vielä olla 2000 euroa.

Mutta onko ongelma juuri tuossa, etä hankintahinta on korkea ja pelaamisen vuotuinen kustannus halpa? 2000 tai 3000 euroa vuodessa exclusiivisen klubin jäsenyydestä ei todellakaan ole juuri mitään kansainväliseeä vertailussa.

Poodri Hoo kirjoitti: (10.3.2012 13:23:21)

Hyydyttämällä kysyntä (hankaloittamalla vähän pelaavien elämää) todennäköisesti tilanne menisi vain huonompaan suuntaan. Jos tuulipukuporukkaa ei haluta pitää mukana touhussa, niin ei muuta kuin muutama kenttä nurin ja niukkeneva tarjonta hoitaa homman. Itse en vain näe tätä järkevänä lajin tulevaisuuden näkökulmasta.

Kenelle muuten olisi jostain 500 rikkaan exclusiivi-kentästä iloa? Lajin maineelle?

Miten ihmeessä moinen hanke hankaloittaisi vähemmän pelaavien asemaa? Sehän olisi vain vaihtoehtona muiden joukossa sitä haluavalle väelle. Kateus, tuo kiimaakin suurempi myötäsyntyinen asenteemmeko tuossa on oikea onglema?

Lajin maine on subjektiivinen käsite. Kyllä se mielestäni tekisi lajin maineelle vain hyvää, että skaala ja valinnan mahdollisuus kasvaisi. Ja hyötyjiä olisivat ne, jotka tuollaista haluavat ja ovat siitä valmiit maksamaan.