Re: Porvoo golf myynnissä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPorvoo golf myynnissäRe: Porvoo golf myynnissä

#428902 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (12.3.2012 11:08:07)

Haade kirjoitti: (12.3.2012 10:53:28)
Millä keinoin pitkällä juoksulla osakkeenomistajien asemaa parantaisi se, että lajin parista katoaisi monta tuhatta pelaajaa, jotka pelaavat vain muutamia kierroksia/kesä?

Minun mielestä ei mitenkään, vaan päinvastoin.

Golfin rahoitus on perustunut Suomessa siihen, että kaikki ovat maksaneet suunnilleen saman summan vuodessa pelaamisestaan riippumatta siitä, pelaako 1 vai 100 kierrosta. SIten passiiviset pelaajat ovat toimineet aktiivipelaajien rahoittajina.

Helppo on nähdä, että järjestely on kohtuuton passiivisille pelaajille, jotka ovat rahoittaneet aktiivisten pelaamista ja tätä rahoittamista kutsutaan ’sitoutuneeksi pelaamiseksi’. Minä ainakin uskon, että tämä aika on pysyvästi ohi eikä rajoitteille tai pakolla saada vanhaa aikaa palaamaan.

Tuloksena voi olla minusta vain se, että aktiiviset golfarit maksavat nykyistä enemmän ja vähän pelaavat aikaisempaa vähemmän – muodossa tai toisessa alle 100 € per pelaamansa kierros. Kehitys on kaikkien kannalta ihan kohtuullinen.

Golf on sellainen laji, jossa pelaajien pitää itse harrastuspaikkansa maksaa, ainakin suomessa. Riippumatta siitä, pelaatko vähän tai paljon. Jokaisen pitää maksaa vuosimaksua, jotta homma toimii. Paljon pelaavat voisivat toki hieman enemmän maksaa. Mutta ei niin, että ei makseta mitään vuosimaksua, ja nautitaan vain muiden maksamista hedelmistä.