Re: Ponnista maasta lisää pituutta - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPonnista maasta lisää pituuttaRe: Ponnista maasta lisää pituutta

#217870 Ilmoita asiaton viesti
ts

AAH kirjoitti: (10.3.2011 19:09:28)

ts kirjoitti: (10.3.2011 18:51:08)
Mä en enää ymmärrä mitään, joka varmaan monelle palstan lukijalle ei ole suurikaan yllätys.

Kun Pron painaa itseään kovempaa maata vasten ottaakseen isomman tuen, niin hänen ground forcensa on siis selvästi amatööriä pienempi. Nyt melkein ennemmin uskoisin alkuperäisestä jutusta puuttuvan ykkösen edestä noista prosenttiluvuista ja se olisi suomalaiseen painokseen korjattu.

Auttaisko tuskaa, jos kelaat sinne kommentteihin ja lasket sitten 1+1=3?

Ei se piru auttanu yhtään. Ihan tolkullinen slityshän tuo oli, mutta kun se nyt vaan ei oikeen täsmää ainakaan mihinkään mun näkemiin paineanturimittauksiin, jossa nimenomaan paremmat pelaajat kohdistavat maata vasten huomattavasti suuremman paineen kuin harrastajat.

Toisaalta tuo taas täsmäisi aika hyvin vastavoiman ja noiden selitysten kanssa. Pro painaa bäkäriin lähtiessä kaikkea alas ja silloin tuota vastavoimaa maata vasten syntyy vähemän kuin tuupparilla (suokaa anteeksi karkeuteni taas kerran) joka nostaa kaikkea ylös.

Toisaalta Pro luo ison jännitteen kierron kautta jalkoihin, joka lisää painetta maata vasten ja se näkyy hyvin myös mittareissa. Ja sitten esitetään lukuina Pro 25% ja tuuppari 70% kehon painosta… ei pysty ymmärtämään koko artikkelia.

*me vetäytyy hiljaisuuteen pohtimaan